maandag 11 november 2019

Kylie's demonstrator Monthly Team Bloghop november 2019


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


Vandaag weer de Monthly Team Blog Hop georganiseerd door Kylie Bertucci. Een grote groep internationale Stampin'Up! demonstratrices laten jullie in deze bloghop weer super mooie projecten zien. Inspiratie in overvloed zou ik zeggen. Pak iets te drinken en ga er maar eens lekker voor zitten.

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met de  producten van de Brightly Gleaming Suite. Een prachtige suite om mee te werken. De kaart die ik vandaag gemaakt heb, is een klein schilderijtje. Ik heb geprobeerd om het Designer Series Paper de aandacht te geven.

alle gebruikte materialen vind je onderaan dit blogbericht 

De basis is een kaart Very Vanilla Cardstock met hierop een mat van Pretty Peacock. Deze mat is gestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. 
Ik heb strookjes Designer Series Paper op een restje cardstock geplakt en ook deze gestanst met de Rectangle Dies. Met deze zelfde Dies heb ik het 'lijstje' gemaakt door 2x te stansen en deze vervolgens op elkaar te plakken. Hierdoor krijg je het leuke effect van een schilderijtje.


Vervolgens deze op het Designer Paper geplakt. Met de bijpassende pons 2 kerstballen geponst en deze met dimensionals bevestigd. De hulstblaadjes gestempeld met Mossy Meadow. Door eerst 1x af te stempelen wordt de kleur net ietsjes lichter. Met een blender pen ingekleurd. De besjes heb ik met Pool Party ingekleurd. Verder zie je onder de hulstblaadjes takjes van de Foil elements die bij deze suite horen.

Wil je nog meer zien van deze suite? Kijk dan hier. Ook heb ik een stap-voor-
stap tutorial deze vindt je hier.
Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt met deze kaart. Wil je iets van deze producten of andere Stampin'Up! materialen willen bestellen dan kun dit doorgeven via de mail creatiefmetmarsie@outlook.com. Ik verzorg met veel plezier je bestelling.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en ga zeker verder kijken voor nog veel meer inspiratie. Als je op de naam onder die van mij - Margriet Siekman - klikt hop je zo helemaal het rondje rond.
Veel Plezier en tot een volgende keer!

BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code DTPY7HAQ te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €60 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Shimmery Crystal effects. 
De bundel van november is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de november bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

 


GEBRUIKTE MATERIALEN
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Snail Adhesive
[104332]
€ 8,50

6 opmerkingen:

Melinda Whittington zei

Stunning card Margriet :-)

Kylie zei

What a great card! Love this suite too!

Kylie zei

Lovely card

Ilovecards zei

Prachtige kaart. Super kleuren ook

Deb Macdowell zei

This DSP is so versatile and I love the way you have combined it!

Maryanne Mott zei

This is really pretty paper. I love the punches too. You've combined them well. Thanks for inspiration.