zaterdag 2 november 2019

Christmastime is here bloghop

Samen met een aantal Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices willen we je inspireren met projecten gemaakt met de Christmastime is here Suite. Je bent via Durvina van Broekhoven op mijn blogpagina  Margriet Siekman gekomen.

Ik heb al diverse projecten met deze prachtige suite gemaakt. Deze zie je verder op in dit bericht voorbij komen. 
Voor vandaag heb ik gekozen om het Designer Papier onder de aandacht te brengen. De basis is Whisper White cardstock en hierop een mat van Mossy Meadow.
Reepjes Designer Papier gesneden met uiteraard de nieuwe papiersnijder van Stampin'Up!. Deze op een stukje cardstock gelijmd en vervolgens uitgestanst met de Rectangle Stitched framelits Dies.
Het mooie lint gebruikt en met de bijpassende Roses Dies het label gestanst en voorzien van tekst met Merry Merlot.

alle gebruikte materialen staan onder dit bericht.

De Christmas is here suite is een tijdelijke suite en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De set is zeker ook geschikt voor meer dan alleen kerst. Door middel van andere kleurencombinaties, technieken krijgt je project een geheel andere uitstraling. Hieronder nog een paar voorbeelden:

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en via Danielle Bennenk hop je zo langs alle deelnemers aan deze blog voor zeer inspirerende projecten.


Hebben we je door middel van deze bloghop enthousiast kunnen maken voor deze producten? Ik verzorg met veel plezier je bestelling. Én als je voor tenminste €50 uit deze suite besteld, krijg je van mij als extraatje een pdf GRATIS met exclusieve projecten die je met deze suite kunt maken.

Bestellen kan op de volgende manieren. Via creatiefmetmarsie@outlook.com, je kan dan betalen via een Tikkie of overschrijving. En je  kunt 24/7 in mijn webshop de producten bestellen. Onderaan dit bericht staan alle producten; klik op het plaatje en je komt rechtstreeks in mijn webshop. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.


Voor informatie, vragen etc. neem dan gerust contact met me op.
Veel plezier en tot een volgende keer!


5 opmerkingen:

Anne-Marie zei

Wow wat een inspiratie, je hebt gelijk door een andere kleur/materiaal is deze suite ook heel bruikbaar voor andere gelegenheden. Leuk!

Ilona zei

Wow wat een boel mooie creaties in 1x om te bekijken. Had vanmorgen vroeg even een snelle hop gedaan nu even op mijn gemak ervoor gaan zitten. En lekker veelzijdig is de suite he vind ik ook hoor ben er ook verlief op ;)

groetjes Ilona

StampinClubNederland zei

Wat veel creaties heb je gemaakt! De kaart met de stukjes Designer Paper vind ik erg leuk. Ideaal om de 'restjes' te gebruiken. Leuk gedaan!

Durvina zei

Wat een prachtige reeks, bedankt voor de inspiratie!

groetjes, Durvina

Suze Bonnema zei

Wat een variaties, je hebt je echt uitgeleefd, mooihoor!
Suze Bonnema