woensdag 27 november 2019

Stempelschatten bloghop - cadeauverpakking


cover photo, Geen fotobeschrijving beschikbaar.
* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Het is weer tijd voor een bloghop van Stempel Schatten. Iedere 4e woensdag van de maand laat een groep van Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices je genieten van projecten. We proberen op deze wijze de producten onder de aandacht te brengen die je wat minder vaak voorbij ziet komen. 

Vandaag is het thema cadeauverpakking. Daar kun je natuurlijk verschillende kanten mee op. Ik heb een explosiebox gemaakt. Niet de bekende vierkante box maar een rechthoekige.Ik heb gekozen voor de producten uit de Mosaic Mood Suite. Het prachtige designpapier heeft me doen vallen voor deze suite. Echter is de stempelset nog niet van de plank geweest en is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om er mee aan de slag te gaan.


Het is niet een heel moeilijk project om te maken. Ik heb 2 vellen Mint Macaron hiervoor gebruikt. Het doosje snij je op 21cm x 29cm en ril je op de korte zijde op 7cm en 14cm. De lange zijde ril je op 7cm en 22 cm. Voor het deksel een vel van 11.2cm x 19.2cm. Deze ril je aan alle 4 de zijdes op 2cm.
Vervolgens snij je de lijnen aan de lange zijdes in tot de rillijn. Dan snijd je de buitenste vierkantjes diagonaal. Hiervan maak je dan de pockets. 
In de pockets heb ik labeltjes gemaakt met de delight tag topper pons. 
De labeltjes gestempeld met het kleine bloemetje uit de stempelset. De vlindertjes heb ik uit het mooie designer papier geknipt. 
Verder de binnenkant voorzien van whisper white en hierop gestempeld en de roos en de blaadjes die je hier ziet izujn ook uit het designer papier geknipt en met dimensionals opgeplakt.  Omdat ik nog niet heb bedacht aan wie ik dit mooie cadeautje ga geven, heb ik het middenstuk van het doosje vrij gelaten. Je zou er bijvoorbeeld iets van een lekkere chocolade in kunnen doen, cadeaukaart of geld. 

Zo zie je maar weer dat Stampin’Up! meer is dan alleen kaarten maken. 
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Ga zeker ook even bij de andere deelnemers kijken. Zo krijg je nog veel meer inspiratie. O ja, alle gebruikte materialen staan onderaan dit blogbericht.


Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog   Heb je vragen of wil je meer informatie stuur dan gerust een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com 
  Veel plezier en geniet van alle inspiratie die voorbij komt.
Creatieve Groetjes,

MINI CATALOGUS AANVRAGEN

20200103_JANJUN20_en-UK
Wil je ook graag in het bezit komen van de nieuwe mini catalogus 2020?
Deze is vanaf 3 januari 2020 geldig. Je kunt de catalogus bij mij reserveren.
Wanneer je het afgelopen 6 maanden een bestelling bij mij hebt gedaan, workshop hebt gevolgd krijg je de catalogus automatisch toegezonden.
Geen bestelling gedaan maar wil je wel een catalogus?
Dan vraag ik een bijdrage in de verzendkosten van €2.50.Deze verzendkosten krijg je terug wanneer je een bestelling plaatst.
Vul dit formulier volledig in en je krijgt de catalogus half december per post toegezonden.
Als je al bij een demonstratrice besteld, vraag haar dan om een catalogus; dit is wel zo fair.
De catalogi worden ons namelijk niet kosteloos ter beschikking gesteld door Stampin'Up!


Ook graag invullen als je bestelling en/of workshop hebt gedaan. Zo weet ik exact hoeveel ik moet bestellenklik op de foto om naar formulier te gaan
20200103_JANJUN20_en-UKBESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.


De bundel van november is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

                  Bestel de november bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

 


GEBRUIKTE MATERIALEN
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

6 opmerkingen:

Annette Elias-de Kijkkast zei

Wat een mooi doosje, en een goed idee om deze suite er voor te gebruiken! VEel te mooi om op je plank te laten staan!

Yolanda Pasterkamp zei

Wat een leuk model is dit! Super met dit papier, wat is het mooi he?

Anne-Marie zei

Wat een leuke variatie op de vierkante explosionbox. Mooi gemaakt!

StampinCronelia zei

Wat een leuk idee!

Durvina zei

Wat sjiek de friemel!!
Heel gaaf gemaakt.

groetjes, Durvina

StampinClubNederland zei

Wat een leuk doosje! Weer eens iets anders dan het vierkante model. Groetjes, Yvonne