zaterdag 28 september 2019

Ink. Stamp. Share. Blog Hop September 2019Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageVandaag staat in de Ink-Stamp-Share Blog Hop Kerst centraal.
Nog wel een beetje vroeg, maar je kunt maar beter op tijd genoeg beginnen met je kerstkaarten toch?Ik ben aan de slag gegaan met de bundel Christmas Gleaming; een onderdeel van de prachtige Brightly Gleaming Suite. Zoals je ziet bestaat de bundel uit een cling stempelset met bijpassende ponsen. 
Voor het maken van dit kaartje ben ik geïnspireerd door een kaart die ik ben tegengekomen op instagram. Iets met buiten je comfortzone gaan werken....
Dit geldt zowel voor de kleur als ook het formaat van de kaart. Alle gebruikte materialen vindt je onderaan dit bericht.

                                                  Van een restje Shimmery White heb ik een rechthoek gestanst met de Rectangle stitched dies. Deze heb ik vervolgens nat gemaakt met een aquapainter en ingekleurd met Coastal Cabana inkt.  Met Bermuda Bay de takjes gestempeld en deze licht ingekleurd met een blenderpen. De rechthoekjes, waar ik de ornamenten heb gestempeld, heb ik gemaakt door clear block G te voorzien van Coastal Cabana inkt. Deze eerst een aantal keren afgestempeld en daarna op de kaart. Met Bermuda Bay de ornamenten hierin gestempeld.
De kerstbal is op dezelfde manier gemaakt. Op Shimmery White Coastal Cabana Inkt aangebracht met de Aquapainter en hierop weer gestempeld met Bermuda Bay. Uitgeponst en vervolgens met Linen Thread op de kaart bevestigd.
De tekst heb ik met de nieuwe metalic inkt uit de herfst/wintercatalogus gestempeld. Vervolgens uitgeknipt en met Gluedots op de kaart geplakt.
Zoals ik al zei is de kleur niet meteen een doorsnee kerstkleur en het formaat van de kaart is 7 x 29.7cm en gerild op 14.85 cm.

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en vergeet zeker niet om op de next-button te klikken. Je komt dan zo het hele rondje langs collega Stampin'Up!demonstratrices met ook prachtige kerstprojecten. 

https://rebecca-jounwin.blogspot.com/2019/09/ink-stamp-share-blog-hop-september-2019.html
Veel plezier en tot een volgende keer!BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code 7AXETU7N te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €75 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Snowflake Sequins. 


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


De bundel van september is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de september bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

 
    

GEBRUIKTE MATERIALEN
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

4 opmerkingen:

Rochelle zei

I love your card Margriet. It's so different and I really like how you have created the watercoloured panel. Thanks for sharing.

Cindy Mitchell-Clark zei

Lovely - some of my favorite colors :-)

Anoniem zei

Great card!

Liz Yuille - Old Stables Crafts zei

What a jolly card!