dinsdag 13 augustus 2019

Stamping Around the World Blog Hoo - Augustus 2019
* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Het Design team van Stamping Around the World geeft je ook deze maand weer een kijkje achter de schermen. In deze bloghop willen we je laten zien met welke producten we in augustus de Tutorial Bundel hebben samengesteld.

De projecten van de tutorial bundel zijn exclusief en zul je nergens anders tegenkomen. Maar we laten zien wat je nog meer kunt maken met dezelfde materialen die gebruikt zijn denk hierbij aan stempelsets, designer series paper, productsuites enz. enz.Ik heb gekozen voor de Good Morning Magnolia bundel.
Je kunt hier veel kanten mee op. Stempelen, maar ook kun je de bloemen van het designer series paper uitknippen en verwerken op je project.

Als basiskaart heb ik gekozen voor Mossy Meadow. Hierop een een mat van Shimmery White. Ik heb een deel 'afgeplakt' en rondom hiervan de magnolia's groot en klein, gestempeld.
Deze heb ik vervolgens met de Stampin'Blends ingekleurd. 
Zo heb je vrij eenvoudig een leuke kaart gemaakt door alleen gebruik te maken van stempels, inkt en papier.


Wil je deze producten ook graag in je bezit hebben? Ik verzorg met veel plezier je bestelling. Deze kan 24/7 in mijn webshop worden geplaatst. Hier betaal je met een (prepaid)creditard. Heb je dit niet dan kan je het ook via de mail doorgeven: creatiefmetmarsie@outlook.com


Dank je wel voor je bezoek en ga ook zeker even bij de collega's kijken.... Je krijgt zo nog veel meer inspiratie te zien.

Tot een volgende keer!Roll Call List


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 12 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 12 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?


Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundel bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundel als geschenk van mij GRATIS toegezonden.
*tutorialbundel wordt binnen 48 gemaild

3 opmerkingen:

Linda Handford zei

A very beautiful floral card.

Jenny Hayward zei

Gorgeous card Margriet. Thanks for sharing with us.

Alicia zei

Beautiful card, lovely colouring too :)