dinsdag 13 augustus 2019

Stamping Around the World Blog Hoo - Augustus 2019
* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Het Design team van Stamping Around the World geeft je ook deze maand weer een kijkje achter de schermen. In deze bloghop willen we je laten zien met welke producten we in augustus de Tutorial Bundel hebben samengesteld.

De projecten van de tutorial bundel zijn exclusief en zul je nergens anders tegenkomen. Maar we laten zien wat je nog meer kunt maken met dezelfde materialen die gebruikt zijn denk hierbij aan stempelsets, designer series paper, productsuites enz. enz.Ik heb gekozen voor de Good Morning Magnolia bundel.
Je kunt hier veel kanten mee op. Stempelen, maar ook kun je de bloemen van het designer series paper uitknippen en verwerken op je project.

Als basiskaart heb ik gekozen voor Mossy Meadow. Hierop een een mat van Shimmery White. Ik heb een deel 'afgeplakt' en rondom hiervan de magnolia's groot en klein, gestempeld.
Deze heb ik vervolgens met de Stampin'Blends ingekleurd. 
Zo heb je vrij eenvoudig een leuke kaart gemaakt door alleen gebruik te maken van stempels, inkt en papier.


Wil je deze producten ook graag in je bezit hebben? Ik verzorg met veel plezier je bestelling. Deze kan 24/7 in mijn webshop worden geplaatst. Hier betaal je met een (prepaid)creditard. Heb je dit niet dan kan je het ook via de mail doorgeven: creatiefmetmarsie@outlook.com


Dank je wel voor je bezoek en ga ook zeker even bij de collega's kijken.... Je krijgt zo nog veel meer inspiratie te zien.

Tot een volgende keer!Roll Call List


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 12 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 12 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?


Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundel bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundel als geschenk van mij GRATIS toegezonden.
*tutorialbundel wordt binnen 48 gemaild

7 opmerkingen:

Linda Handford zei

A very beautiful floral card.

Jenny Hayward zei

Gorgeous card Margriet. Thanks for sharing with us.

Alicia zei

Beautiful card, lovely colouring too :)

Roberto Kenneth zei

LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande informatie per e-mail: robertokennety@gmail.com

Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

Business Loan zei

Heb je een lening nodig? Kapitaalfinanciering, biedt zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening en schuldconsolidatielening variërend van minimaal 10.000 tot maximaal 10 miljoen dollar tegen 3% rente, e-mail: capitalfunding454@gmail.com


Do you need a loan? Capital Funding, offers business loan, personal loan, home loan, auto loan, student loan, and debt consolidation loan ranging from minimum of 10, 000 to maximum of 10 Million Dollars at 3% interest,Email: capitalfunding454@gmail.com

Mr Pendelis zei

Getuig hoe ik mijn financiële zorgen beëindig


Gooday iedereen, we verstrekken leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen Ik ben mevrouw Clency Dexter. Ik woon in Florida en ik ben een gelukkige vrouw vandaag, ik wil de heer PENDELIS WEALTH bedanken vanwege de leningaanbiedingen, een godfearingman . (HET IS WAAR) contact via: pwloancompany484@gmail.com


Vriendelijke groet

Hope elinal zei


Ben je een zakenman of -vrouw? Heb je geld nodig om een ​​eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld te betalen of uw rekeningen te betalen of een leuk bedrijf te starten? Heeft u geld nodig om uw project te financieren? Wij bieden gegarandeerde leendiensten van elk bedrag en naar elk deel van de wereld voor (particulieren, bedrijven, makelaar en rechtspersonen) tegen onze uitstekende rentevoet van 2%. Voor aanmelding en meer informatie stuur antwoorden naar het volgende e-mailadres: Kplendes@outlook.com Bedankt en kijk uit naar uw snelle antwoord.