maandag 9 september 2019

Kylie's Demonstrator Training Blog Hop - September
* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Aan alles komt een einde... zo ook aan het trainingsprogramma van Kylie Bertucci waaraan ik heb deelgenomen het afgelopen Stampin'Up!jaar. Ik had het zeker niet willen missen. Het is een trainingsprogramma waarin we elkaar motiveren, inspireren, tips & tricks uitwisselen om meer met Stampin'Up! te doen dan alleen voor mezelf kopen met kortingšŸ˜œ

Voor deze bloghop heb ik gekozen om het Design Papier van Stampin'Up! centraal te zetten. Al het papier, inkt, markers, Stampin'Blends, embelishments is helemaal op elkaar afgestemd. Je hoeft nooit te zoeken naar bijpassende kleuren. 

Het project wat ik heb gemaakt is een pyramide kaart/album. Dit is niet iets wat ik zelf heb bedacht. Ik heb het 'gecased' van een collega Stampin'Up!demonstratrice Caleigh May 
Als basiskleur heb ik gekozen voor Garden Green cardstock en gemat met Soft Sea Foam cardstock.  Het lijkt ingewikkelder dan het is. Het zijn in principe 7 kaarten die je vervolgens op elkaar lijmt. Door steeds de ene kaart iets groter te maken creĆ«er je een pyramide.De kaarten verder voorzien van het Garden Lane Design Papier. Deze lijn is gemaakt in groen tinten, wat weer perfect bij het cardstock past. 
En deze lijn Design Papier maakt de maand september deel uit van de actie 4 pakken Design Papier halen = 3 betalen. Voor meer informatie over deze actie vind je hier. Alle gebruikte materialen vind je onderaan het blogbericht.
Ik heb voor het sluiten van de pyramide kaart/album het bijpassend lint van de Magnolia Lane ribbon combo pack gekozen. Deze is op de achterkant met Tear&Tape vastgemaakt. Aan het lint heb ik een embellishment van kurk geknoopt. 


Omdat ik nog niet exact weet welke foto's ik wil gaan gebruiken, heb ik het verder nog niet voorzien van extraatjes om de kaart/album mee op te pimpen. 
Heel veel extra's heeft het ook niet nodig, het Design Papier is eigenlijk de eyecatcher.

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog. Klik zeker even verder op de naam onder mij. Je 'hopt' zo bij mijn Stampin'Up!collega's rond de hele wereld waarbij je geĆÆnspireerd wordt met mooie projecten. Ga zeker even kijken.


Veel plezier en tot een volgende keer!
BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code 7AXETU7N te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €75 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Snowflake Sequins. 


SNOWFLAKE SEQUINSGEBRUIKTE MATERIALEN

7 opmerkingen:

Shelly Wadge zei

So clever! I love this. Thanks for sharing.

Melinda Whittington zei

How clever. It looks great, and also fun :-)

Kylie Bertucci zei

Wow! This is amazing and certainly a DSP eyecatcher. Thank you Margriet for taking part in our Demonstrator Training Blog Hop this month!

Helen Jennings zei

What a great project. I love it

Libby Dyson zei

Oh my stars!! What an awesome project. Thanks so much for the inspiration

Christy zei

Wow! That is super cool!šŸ˜Š

Vickie Kello zei

I've made a few of these over the years and they are always well received as gifts. Its a great project to showcase our beautiful DSP too. Awesome job