woensdag 18 september 2019

What's New at SU! Blog Hop - Herfst* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language           Musical Notes on WhatsApp 2.19.175 Herfst, herfst wat heb je te koop? Musical Notes on WhatsApp 2.19.175
                   1000 kg bladeren op een hoop....  


Welkom op mijn blog (Margriet Siekman).
Zo langzamerhand gaat de zomer over in herfst. Het wordt 's avonds weer wat eerder donker, de lichten gaan weer eerder aan. Even wennen, maar ach het heeft ook wel weer wat. Ik vind het in ieder geval heerlijk om te creëren.

De What's New at SU! bloghop heeft als thema herfst. Ik heb er voor gekozen om met de Come To Gather Suite aan de slag te gaan. Een veelzijdige set om leuke herfstprojecten van te maken. 
Je kan met deze set heel veel kanten uit: van het maken van kaarten maar ook leuke homedecoprojecten.
Voor deze bloghog heb ik gekozen voor het maken van homedeco.


Een klein lijstje met daarin een 'herfsttafereeltje'.
De achtergrond van het lijstje is van het Come to Gather Designer Papier, wat nu perfect als achtergrond dient. De korenaren heb ik direct op het Designer Papier gestempeld met Cajun Craze.
De label heb ik van Mint Macaron cardstock gestanst met de Stitched Nested Label.

Op deze label bladerden gestempeld met Mint Macaron. Verschillende bladeren uitgestanst. De grootste op Whisper White met Early Espresso en deze vervolgens ingekleurd met de Blender Pens.

De tekst heb ik ook met Early Espresso gestempeld op de houten embellishment die ook bij de suite horen. Het geeft weer net dat beetje extra.

De bladeren heb ik gestanst met de Gathered Leaves Dies. Deze blaadjes worden bij het uitstansen gelijk geëmbosst. Dat geeft meteen dimensie aan de bladeren.  Je hebt hier verschillende mogelijkheden mee; ik heb bijvoorbeeld het blaadje wat voor op het lijstje is geplakt, eerst op een inkpad gelegd en vervolgens gestanst. Zo heb je weer een andere look van hetzelfde blaadje.

Ter decoratie heb ik er nog een paar pompoenen bijgemaakt naar het idee van Ronda Wade. Zo heb je al met al een mooi herfsttafereeltje.

Dank je wel dat je mijn blog hebt bezocht. Klik op de next-button om door te hoppen naar de volgende. Zo kom je bij een ieder van ons langs met inspirerende herfstprojecten. Laat je ook een reactie achter? 


                                                Veel plezier en tot een volgende keer!
BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code 7AXETU7N te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €75 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Snowflake Sequins. 


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


De bundel van september is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de september bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

       


GEBRUIKTE MATERIALEN
Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

4 opmerkingen:

Judi Anderson zei

I love this home decor piece and that you added the coordinating pumpkins to set along side it!

Sharon Hashimoto Burkert zei

Beautiful! Love the whole scene you created, lovely home decor!

Creative Juice by Loni zei

Now I need to make a bunch of 3-D pumpkins!!

Diane B zei

I love the 3D pumpkins! Those are just the cutest!