zondag 13 oktober 2019

Kre8tors Blog Hop Oktober 2019 - Herfst* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Het is vandaag al weer de 2e zondag van de maand en dat betekend dat we met een grote groep Stampin'Up! demonstratrices vanuit de gehele wereld jullie willen inspireren met de materialen van Stampin'Up! Dit keer is het thema herfst.


Ik heb nu niet 1,2,3 voor een "echte" herfstset gekozen. De Tidings All Around en de bijpassende All-Around the Wreath Dies zou je in eerste instantie als een kerstset aanschaffen....


TIDINGS ALL AROUND BUNDLE (EN)

Door dat je de met de dies een leuke blaadjeskrans kan stansen werd ik op het idee gebracht om een herfstkrans hiervan te maken.
Ik heb een aantal kransen uitgestanst en deze vervolgens op op een babydoekje gelegd waarop ik druppels refill inkt heb gedaan in de kleuren Cajun Craze, Pumpkin Pie, Crushed Curry en Garden Green.


Alle benodigde materialen vindt je onderaan dit blogbericht.

De kransen zien er vervolgens allemaal verschillend uit zoals je ziet. Door hier en daar wat minder hard aan te drukken en uiteraard door ze op verschillende plekken op het babydoekje te plaatsen.
Als basiskaart heb ik Crumb Cake genomen en hierop een mat van Very Vanilla.
Een achtergrond gemaakt met de Birch achtergrondstempel. Hierop de krans gelijmd. Door hier en daar de blaadjes wat naar boven de vouwen krijg je wat dimensie op je kaart. Verder met de Gathered Leaves Dies blaadjes gestanst en deze voorzien van een klein beetje Copper Metalic Inkt. Strik is gemaakt met het Copper trim.
Ik wil je heel erg bedanken voor je bezoek aan mijn blog, Margriet Siekman en vergeet zeker niet op de next- button te klikken. Je hopt zo het hele rondje en wordt overspoeld met ontzettend leuke projecten. 

Veel plezier en tot een volgende keer!


Roll Call List
Cheryl Hamilton
BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code VDRJVATF te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €60 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Shimmery Crystal effects. 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
De bundel van oktober is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de oktober bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie
GEBRUIKTE MATERIALEN
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

12 opmerkingen:

Jan Musselman zei

I just got this set! Thanks for the wonderful inspiration.

Pia Gerhardt - Scraproomboom zei

This is a very beautiful card! Haven't used this set yet and this is a great inspiration.

Cheryl Hamilton zei

Gorgeous with the Baby Wipe Technique!! And that copper ribbon! Thanks for a great idea...

Jacqui Lawrence zei

Beautiful card! x

Su Mohr zei

Beautiful wreath, Margriet! The Copper Ribbon is perfect with it!

Rebecca-Jo Unwin zei

Stunning card Margriet, TFS

Sue Allen zei

Love this card Margriet x

Rochelle zei

Beautiful card and the inking with the baby wipe technique is so pretty

Caroline zei

Beautiful fall theme card!

Tracy zei

I love your wreath and all the layers! Great fall card, TFS

Papier- kreativ@home zei

Beautiful card, thanks for sharing!

Angie McKenzie zei

Love that you used the Baby Wipe Technique with this amazing die cut wreath! Lovely card with the solid leaves to compliment the wreath. Thanks for the inspiration.