woensdag 23 oktober 2019

Stempel Schatten Bloghop - kerst


cover photo, Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vandaag de allereerste bloghop Stempel Schatten. Een groep Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices gaan jullie voortaan op de 4e woensdag van de maand inspireren met de mooie materialen van Stampin'Up! 
We gaan voornamelijk aan de slag met de Stempelsets die door alle lopende en nieuwe acties een beetje op de achtergrond raken.


Het thema van deze maand is kerst. In de huidige jaarcatalogus staan ook nog een aantal leuke sets die je voor dit thema kan gebruiken. Ik heb de Making Christmas Bright uit mijn kast gehaald om een leuk project mee te maken.


Een kaartje heeft niet altijd veel nodig. Ik heb dus voor clean & simple gekozen dit keer. Ik heb als basiskaart de Whisper White Note Cards genomen.
Hierop gestempeld en de lichtjes ingekleurd met de Stampin'Write Markers van de In Color 2018-2020. Met de stitched shapes framelits rondjes gestanst en deze verhoogd op de kaart bevestigd met een dimensional. 
De 'fitting' heb ik met de Silver Metalic inkt gestempeld.
En let op! Deze stempelset maakt deel uit van de 24-uurs sale die nog tot vanavond 23:50 uur loopt. 15% korting krijg je dan. 
Ik verzorg graag je bestelling. Hier zie je alle stempelsets die aan deze actie meedoen:  http://bit.ly/2W5JocN Je komt dan rechtstreeks in mijn webshop.
Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en vergeet zeker niet om op de naam die na mij komt in de lijst te klikken; je hopt zo bij een ieder van ons langs. Ik kan je verzekeren dat je niet teleur wordt gesteld en veel inspiratie op zult doen.


Veel plezier en tot een volgende keer!BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code VDRJVATF te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €60 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Shimmery Crystal effects. Geen fotobeschrijving beschikbaar.
De bundel van oktober is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de oktober bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

GEBRUIKTE MATERIALEN

4 opmerkingen:

elly zei

Superleuke kaart met een hele gave Stempelset!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Hele leuke kaart Margriet! Ik heb deze set zelf niet, maar die lichtjes zijn toch nog steeds wel erg leuk!! Dankjewel voor het organiseren van de hop!!

Durvina zei

Wat een leuk set blijft dit toch.
Mooie kaart ;)

liefs, Durvina

StampinClubNederland zei

Een hele leuke kaart!