zaterdag 26 oktober 2019

Hopping Around the World Blog Hop - christmas cards


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Vandaag de allereerste Hopping Around the World Blog Hop. Een groep internationale Stampin'Up! demonstratrices willen jullie graag inspireren met de materialen van Stampin'Up!.

Als het goed is ben je via Sandra Herzog op mijn blog gekomen. Het thema van deze bloghop is kerst. En ik heb de nieuwe suite Christmastime is here gekozen om mijn project te maken.Deze suite is vanaf 1 November beschikbaar. En het leuke hiervan is dat je alles in 1x kunt aanschaffen of alleen dat wat jij leuk vind. De Christmastime is here suite is er zolang de voorraad strekt.

Ik heb voor dit project gekozen om het mooie Design Papier van deze Suite te laten zien. Dit is super mooi papier. Je hebt 3 designs en van elk heb je 4 vellen van 12"x12". 


Ik heb als basis Crumb Cake cardstock gekozen en hierop een mat van Whisper White. Deze heb ik eerst geembosst met de Tuffted Dynamic Embossing folder.
Hierop een strookje DSP geplakt en uit Gold Foil de ruitjes gestanst. Vervolgens de roos uitgestanst met de bijpassende stansen. En hier en daar Gold Glitter Enemal Dots geplakt voor een chique uitstraling. De binnenkant voorzien van Whisper White en ook hierop een roos van het DSP geplakt en met Merly Merlot de tekst gestempeld.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog-Margriet Siekman- en via Pamela Poli ga je verder en zul je veel inspiratie tegenkomen met prachtige projecten.


Veel plezier en tot een volgende keer!

BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Bestel je via mijn webshop vergeet dan niet de Hostess Code VDRJVATF te gebruiken. Wanneer je besteding meer dan €60 (excl.verzendkosten) is, dan ontvang je van mij de Shimmery Crystal effects. Geen fotobeschrijving beschikbaar.
De bundel van oktober is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de oktober bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversieGEBRUIKTE MATERIALEN

7 opmerkingen:

Maureen zei

Very nice use of that suite of products - thank you for sharing with us.

Jennifer Downey zei

The diamonds cut out of the gold foil is spot on with adding that extra pizazz. Love it! Thanks for sharing and I am incredibly honored be a part of this group with you! =)

Claudiasecke zei

This is really a lovely card. An I like that you added something to the inside, too! Thanks for sharing!

Melanie Igelbrink zei

your card looks really great ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️
Warm greetings from Germany

Melli

Susan Simpson zei

What a stunning card - the little sequins must have taken you ages, love it!

Mo Rootes zei

Gorgeous card Margriet and the rose works so well with the embossing folder and all those Gold Glitter dots x

Rach83 zei

This is a beautiful card and I love that the inside is also just as stunning as the outside. I'm getting more and more tempted by this Suite with every passing day! Thanks for sharing x