vrijdag 10 april 2020

We fall in...Colours! - April 2020* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageGeen fotobeschrijving beschikbaar.


Vandaag een blog hop met een groep Stampin'Up! demonstratrices die jullie inspireren met kleur. De kleuren die we gebruiken zijn So Saffron, Merry Merlot en Crushed Curry. Geel is niet echt mijn kleur maar ik ben de uitdaging aangegaan.BEDANKEN IN STIJL BUNDLE (DUTCH)


De kaart die ik gemaakt heb, is in combinatie met de Bedanken in Stijl bundel. Deze is een onderdeel van de Siertuin-collectie (Ornate Garden Suite). Deze collectie zie je terug in de nieuwe jaarcatalogus die in juni uitkomt. Het is al mogelijk om deze producten uit deze collectie nu al aan te kunnen schaffen! Hoe leuk is dat?


-alle producten staan onderaan dit blogbericht-


De basis voor deze kaart is Whisper White. De laag die daar weer op komt is ook Whisper White en deze is geëmbosst met de Ornate Floral 3D embossing folder. Hierdoor krijg je wat structuur op de achtergrond.
Ik heb een soort van lijstje gemaakt met de Ornate Layers stansen uit Merry Merlot cardstock. Het randje maak je door het midden uit te stansen met Rectangle Stitched stansen. Ook de teksten heb ik met Merry Merlot inkt gestempeld en hieronder een klein randje geplakt.

De Margrietjes (it's all in the name...) heb ik gestempeld met Memento Black en ingekleurd met de Stampin'Write markers. Het hart van de bloem met Crushed Curry en de bloemblaadjes met So Saffron.


Heb ik je kunnen inspireren? Voor nog meer inspiratie klik dan op de next-button en dan kom je uit bij Anje Ehmann. Zo hop je bij een ieder langs en ik kan je verzekeren dat je heel veel leuke projecten tegenkomt.

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog (Margriet Siekman).
En veel plezier met je rondje hoppen!Tot een volgende keer!BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.
Misschien wil je wat inspiratie om te weten hoe je deze geweldige bundel kunt gebruiken?
Als je deze suite bij mij koopt, ontvang je deze MEGA BUNDEL GRATIS!!!!!!
Deze bundel bevat 90 tutorials en we weten dat het je zoveel ideeën zal geven die je meteen kunt gebruiken zodra je suite bij je binnen is. De bundel is samengesteld door Stampin'Up!demonstratrices all over the world. Deze groep volgt een trainingsprogramma bij Kylie Bertucci en zijn in de gelegenheid gesteld om samen deze Mega tutorialbundel samen te stellen waar jij nu van kunt profiteren!


Ben je geen klant van mij? Of misschien ben je een Stampin'Up! demonstratrice? Je kunt deze bundel kopen voor €19,= GEBRUIKTE MATERIALEN
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

4 opmerkingen:

stempeln-mit-rene zei

Hallo Margriet,
ein tolles Projekt hast Du mit dem neuen Set gestaltet - deine Karte gefällt mir sehr gut.
Ich wünsche Dir schöne Ostertage.
Bleib GESUND und KREATIV!
Viele Grüße aus Leipzig.
Rene

Rach83 zei

Stunning card and I love how you've added a piece of the die cut to the bottom of the sentiment strips. Thanks for sharing x

www.stempelauszeit.de zei

Sehr schicke Karte , gefällt mir gut
Schönen Gruß
Sandra

bastelsalat zei

Hallo Margriet,
eine wunderschöne Karte hast du da mit der vorgegebenen Farbkombination gezaubert.
Gefällt mir unheimlich gut.
LG Silke