zondag 12 april 2020

Kre8tors Blog Hop - April 2020

* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Vandaag een bijzondere 1e paasdag in deze tijd waar het corona-virus de hele wereld in zijn greep houdt. Hoe dan ook de natuur gaat 'gewoon' zijn gangetje en de lente is volop in aantocht. Het valt me op als ik even buiten in het zonnetje zit te genieten in onze tuin, dat ik veel meer vogeltjes hoor en zie.
Het thema van de Krea8tors bloghop is dan ook lente. Hiervoor ben ik eens gaan kijken in de Stampin'Up!jaarcatalogus. Ik heb de Nederlandse stempelset Bloemen zeggen meer uitgekozen voor mijn kaart.
Omdat het naast de lente ook 1e paasdag heb ik gekozen om met de kleur geel aan de slag te gaan. De kleur die staat voor vernieuwing en licht. 


alle gebruikte materialen staan onderaan dit blogbericht  


De basis van deze kaart is So Saffron cardstock en hierop een mat van Whisper White. Het is een zogenaamde two-step stempelset. Hierbij stempel je de eerste laag van de bloemen met een lichte kleur en hierover stempel je de tweede laag met een donkere kleur. Dit zelfde geldt voor de bloemstengels. 
En zie je het vlindertje op de kaart? Dit is niet een aparte stempel maar deze heb ik met de bloemblaadjes gedaan en voor het lijfje heb ik de stamper van een bloem gebruikt. Multifuntioneel dus......
De tekst heb ik gestempeld met Gray Granite. Voordat ik Het Whisper White heb op de basis heb geplakt, heb ik er een stukje Whisper White Baker's Twine gestrikt. 

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en wanneer je op de next button klikt kom je bij Dana Sullivan. Op deze manier hop je zo de wereld rond en zul je veel inspiratie tegenkomen.Roll Call ListVeel plezier met de bloghop en hele fijne paasdagen!
BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.
Misschien wil je wat inspiratie om te weten hoe je deze geweldige bundel kunt gebruiken?
Als je deze suite bij mij koopt, ontvang je deze MEGA BUNDEL GRATIS!!!!!!
Deze bundel bevat 90 tutorials en we weten dat het je zoveel ideeën zal geven die je meteen kunt gebruiken zodra je suite bij je binnen is. De bundel is samengesteld door Stampin'Up!demonstratrices all over the world. Deze groep volgt een trainingsprogramma bij Kylie Bertucci en zijn in de gelegenheid gesteld om samen deze Mega tutorialbundel samen te stellen waar jij nu van kunt profiteren!


Ben je geen klant van mij? Of misschien ben je een Stampin'Up! demonstratrice? Je kunt deze bundel kopen voor €19,= GEBRUIKTE MATERIALEN

17 opmerkingen:

Jan Musselman zei

Lovely Spring like card! Thanks for sharing!

Kirsteen Gill zei

Lovely Card - Thanks for sharing.

Anoniem zei

Pretty card, so fresh xx

Rochelle zei

Nice bright colours

Susan Lawson (Simpson) zei

Perfect colours for Spring - thanks for sharing.

Ann @ Corner of Plaid and Paisley zei

Love the yellow for spring!! I also like the butterfly with the petal stamp! Pretty card!

Laura Mackie Stampin' Up! zei

pretty card! thanks for sharing, Stay safe

Melissa's Kre8tions zei

This is so lovely! I really love how cheerful it is with the yellow! Thanks for joining us!

Jo Blackman zei

Lovely sunny card, tfs x

Su Mohr zei

So pretty! Love the bright colors!

Rebecca-Jo Unwin zei

Very pretty card Margriet, TFS.

Angie McKenzie zei

Such a lovely card to spread sunshine. Thanks for the inspiration.

Janey zei

Beautiful, lovely yellow flowers!

Sue Allen zei

Beautiful Margriet x

Tricia Butts zei

Lovely Spring card design. So soft and pretty.

Studio Shabaz - CreativeMe68 zei

One of my FAVOURITE sets, BUT I am guessing it is time for it to depart with the new catalogue only days away...Thanks for reminding me of my love for it!
Cheers Shaz

Papier- kreativ@home zei

lovely card!