maandag 23 december 2019

Little Ladybug - exclusieve gastvrouwclub - januari t/m maart 2020
In de blogpost van vandaag gaat het niet om een project wat ik je wil laten zien maar je meer vertellen over de Little Ladybug stempelset die tijdens de Sale-a-Bration een exlusieve gastvrouw set is en hoe jij deze in je bezit kunt krijgen.


Je krijgt deze set bij een bestelling van €375 of meer GRATIS bij je bestelling.

Uiteraard begrijp ik dat er niet veel zullen zijn die zo'n grote bestelling plaatsen maar dat er genoeg zijn die deze set toch heel graag in hun bezit willen hebben.

Ik heb een super oplossing hiervoor! 
In de maanden januari t/m maart 2020 zal er een exclusieve Little Ladybug gastvrouw club door mij worden georganiseerd.

Hiervoor heb groepen nodig die uit 3 personen bestaan om deze speciale, exclusieve club te starten.
Iedere maand zal elke groep een exclusieve hostcode van mij toegewezen krijgen.

Je moet bereid zijn om alle 3 de maanden een bestelling te plaatsen van €125 zodat jullie alle 3 de Little Ladybug stempelset kunt krijgen.

Hoe gaat het in zijn werk zul je je afvragen?
Elke groep bestaat uit 3 leden; in dit voorbeeld geven we de deelnemers de naam X, Y en Z.

Maand 1 - januari- is X de gastvrouw en geeft ze haar bestelling van €125 aan mij door. Ook de deelnemers Y en Z bestellen voor €125. Je geeft hierbij ook de exclusieve hostcode door.
X krijgt in januari de Little Ladybug aan haar bestelling toegevoegd.
Maar er is nog meer.... Ze mag ook nog €45 extra aan verdiende Stampin'rewards voor zichzelf uitzoeken. 

Maand 2- februari- is Y de gastvrouw en geeft ze haar bestelling van €125 aan mij door. Deelnemers X en Z bestellen deze maand ook voor €125. De bestellingen geef je door met de exclusieve hostcode. Nu krijgt Y de little ladybug stempelset + de €45 Stampin'rewards die ze extra mag uitzoeken.

Maand 3 - maart- is de laatste maand en is Z de gastvrouw. Ook nu bestelt een ieder voor €125. Geeft dit door aan mij met de exclusieve hostcode. Nu krijgt Z de Little Ladybug stempelset + de €45 Stampin'rewards die ze extra mag uitzoeken.

In elke maand heeft ook iedere deelnemer X,Y en Z recht op 2 artikelen uit de Sale-a-Brationfolder. Of 1 artikel met een grotere waarde. Hoe leuk is dat?

Dit is natuurlijk een geweldige manier om de kosten te verspreiden en zo de Little Ladybug te bemachtigen + de voordelen van gastvrouw te mogen ontvangen.

Uiteraard heb ik wel groepen nodig om dit te kunnen realiseren. Wil je hier gebruik van maken? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt van mij alle gegevens die je nodig hebt zodra de groepen zijn samengesteld.

Zie ik jouw deelname tegemoet?
Ik heb er veel zin in om dit te mogen organiseren!
Geen opmerkingen: