maandag 16 december 2019

Kylie's demonstrator training Monthly Team Blog Hop december 2019

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageEn dan is het maar zo weer december. Nog eventjes en we hebben de kerstdagen en oud en nieuw voor de deur staan!
Vandaag is er weer de maandelijkse Kylie's demonstrator training program team blog hop. Een blog hop waar je door een grote groep internationale Stampin'Up! demonstratrices wordt geïnspireerd met leuke projecten.

Ik neem jullie in deze bloghop alvast mee naar de komende minicatalogus van 2020 en natuurlijk de Sale-a-Bration! Ik kan je verzekeren dat het een geweldig mooie catalogus is geworden.... 

12.01.19_TH_CATALOGPDF_JJ_MC_UK

01.01.20_SAB_CUST_CAT_UK
De set waar mee ik aan de slag ben gegaan is de prachtige Peaceful Poppies Suite. Deze suite gaat zeker een hardloper worden al is het alleen al om het mooie designer papier wat bij deze suite hoort.De eerste kaart is een kaart die we op On Stage hebben gemaakt. De basis hiervan is Poppy Parade cardstock. Hier op heb ik in dezelfde kleur bloemen en blaadjes gestempeld uit de stempelset Painted Poppies. Hierop 2 stukjes designer papier geplakt. De tekst is gestempeld met Smoky Slate.De tweede kaart heeft als basis Rich Razzleberry cardstock. Hierop een mat geplakt van het designer series paper. En zeg nou zelf.... het hoeft niet altijd hogere wiskunde te zijn om een mooie kaart te maken. 


Ik heb hier een heel klein beetje extra aan toegevoegd. Kun je ontdekken wat dit is? Bij deze suite zit ook een leuk pakketje met Peaceful Poppies elements. Hiervan heb ik een aantal vellum bloemen en blaadjes genomen. Deze heb ik met de Stampin' write markers ingekleurd en hier en daar opgeplakt. Bij de bloemen heb ik hier ook nog wat glimmer toegevoegd door er met de Wink of Stella over heen te gaan.


De tekst heb ik ook met de Stampin'Write markers gestempeld; zo krijg je een leuk effect met de verschillende kleurtjes. En zie je het lint wat ik hier heb toegevoegd? Dit is exact hetzelfde lint als wat je ziet bij de eerste kaart.
Uhhhh? Hetzelfde lint..... ja zeker. Het is het Whisper White Crinkled Seam Binding lint. Op de 2e kaart heb ik het lint groen gekleurd door met de Old Olive Stampin'Blend het lint te kleuren. Door het met de Stampin'Blends te kleuren, heb je zo altijd een bijpassend lint bij de hand voor je project. Hoe leuk is dat?

De gebruikte producten zijn vanaf 3 januari te bestellen. Heb je ik je enthousiast kunnen maken? Uiteraard verzorg ik graag je bestelling. En het leuke is dat vanaf 3 januari t/m 31 maart 2020 de Sale-a-Bration begint.
Alle informatie hierover vindt je hier

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en vergeet zeker niet om ook bij de andere deelnemers van deze bloghop te bezoeken voor nog meer inspiratie. Door op de naam onder die van mij -Margriet Siekman- te klikken kom je bij de volgende uit.


Veel plezier en tot een volgende keer!
O ja, laat je ook een reactie achter? Dit zou ik heel erg leuk vinden, zo krijg ik ook wat inzicht wie de lezer van mijn berichten is. 6 opmerkingen:

Kylie | Stampers Workshop zei

This suite is GORGEOUS as are your cards!!

Kylie Swain zei

I just love the Painted Poppies suite and your card is just beautiful.

Melinda Whittington zei

Beautiful cards Margriet. Gosh those papers are beautiful.

Lisa Marie & Chuck zei

Painted Poppies are going to be popular & your cards are beautiful

Deb Macdowell zei

Lovely cards Margriet! The more I see of this set the more I know I'm going to have to buy it! :)

Libby Dyson zei

Beautiful projects, Margriet. Thanks for the inspiration