dinsdag 8 januari 2019

Kylie's Demonstrator Training Blog Hop

*For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Welkom op mijn blog. Vandaag doe ik mee in de bloghop georganiseerd door Kylie bertucci. Ik volg bij haar een training om zo meer uit mijn Stampin'Up! business te halen. Want ik zou heel graag de incentive trip naar Maui willen halen in 2020. En daar heb ik jullie als klant en teamleden wel bij nodig! 

Pak iets te drinken en te knabbelen want er zijn veel demonstratrices all over the world die jullie willen inspireren met de prachtige materialen van Stampin'Up! Laat je een reactie achter? Ik zou het heel erg leuk vinden.
Veel plezier met de bloghop.

Ik laat jullie een kaart zien die ik heb gemaakt met de set Icredible Like You op blz 21 van de nieuwe voorjaarscatalogus.


Het is een zgn. two-step stempelset. Dat wil zeggen dat de stempels in 2x stempelt. Een solide afdruk en daarover heen een meer gedetaileerde stempel.
Er is voor deze kaart alleen maar inkt, papier en een stans gebruikt. 
Of zoals we dan zeggen #simplestamping.


De tekst heb ik met Memento Black gestempeld en uitgestanst met de Rectangle Stichted Framelits Dies. Deze staan op blz 28 van de voorjaarscatalogus. Deze stansenset bestaat uit totaal 13 stuks. 

Bij de stempelset is ook een projectkit beschikbaar waarmee je in totaal 16 kaarten kunt maken. Aan de hand van bijgeleverde instructies heb je in een ommezien super prachtige kaarten gemaakt.


Wellicht ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag met deze materialen werken? Sla dan nu je slag tijdens Sale-a-Bration. Je mag namelijk bij iedere €60 een gratis artikel uit de Sale-a-Brationfolder uitzoeken. Deze folder, en ook de voorjaarscatalogus vind je aan de rechterkant van mijn blog.
Ik verzorg heel graag je bestelling. Dit kun je rechtstreeks in mijn webshop doen, betaling met een (prepaid)creditcard of je mag het via de mail sturen creatiefmetmarsie@outlook.com

Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog en vergeet niet verder te hoppen naar de volgende collega's want ook zij hebben hun beste beentje voor gezet om jullie te inspireren. Veel 'hop'plezier!




Gebruikte Materialen




Weet dat je in de t/m 31 maart 2019 nog meer voordeel hebt om je starterspakket bij mij aan te schaffen?

Optie 1--> Kies voor €230 uit aan Stampin'Up! producten en betaal €129

Optie 2--> Kies voor €230 uit aan Stampin'Up! producten + de Craft & Carry                                         Tote t.w.v. €61 en betaal €160 

Een SUper aanbieding toch? Bij wie krijg je tegenwoordig €101 aan extra uitzoekwaarde? Ik zou het wel weten wat te doen. De waarde van de Craft & Carry Tote is €61 waarop je ook nog eens €31 korting op krijgt.
Je vindt hier alle informatie over alle acties van de Sale-a-Bration periode.

Bij elke volgende bestelling die je doet na aanschaf van je starterspakket ontvang je 20%. En nee, er zitten geen haken en ogen aan of addertjes onder het gras. Jij bepaald uiteindelijk wat je met je demo-schap gaat doen.  

Ik verwelkom je graag als teamlid van team Daisy.

13 opmerkingen:

D. Bennenk zei

Wat een leuke en vrolijke kaart, Margriet.

Melinda Whittington zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Shelly Wadge zei

Your card is just stunning Margriet. Thanks for sharing :-)

Melinda Whittington zei

Just beautiful :-)

Angie McKenzie zei

Love your color selection for this incredible stamp set, Margriet! Thanks for the inspiration! :)

Tracy Bish zei

Lovely card Margriet, I haven't used this set much yet, I need to put it on the desk and use it!

Kate Bolt zei

Stunning card, your colour choice is beautiful.

Ellen Liefting zei

Mooie kaart Margriet, lekker fleurig. Krijgt je zin in het voorjaar. Succes en plezier verder met de training.

Christy zei

Super Pretty! Gorgeous colors!

Kylie Bertucci zei

Lovely card and sentiment Margriet! Thank you for taking part in our Demonstrator Training Blog Hop this month.

Anoniem zei

Wow I love this card, thanks for sharing!

Libby Dyson zei

I love this card, it's awesome. Thanks for the inspiration

Deb Macdowell zei

What a beautiful card Margriet! Great colour choices and really well balanced!