vrijdag 4 januari 2019

Tutorial Bundle - Januari


Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe Stampin'Up!®avonturen!
Stampin'Up! is niet alleen stempelen en inkt. Maar het maakt ook dat je nieuwe contacten maakt. Ik heb samen met een aantal collega's all over the world de handen ineen geslagen en hebben een tutorial bundle gemaakt. Met actuele producten van Stampin'Up!®.
Wat houdt zo'n tutorial bundle in zul je je waarschijnlijk afvragen. Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundle? 
Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundle GRATIS.
Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundle bestellen dan kost deze €13. 

Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundle als geschenk van mij GRATIS toegezonden. Dat geldt ook voor jou als je je aanmeld door op onderstaande button te klikken.


Weet dat je in de t/m 31 maart 2019 nog meer voordeel hebt om je starterspakket bij mij aan te schaffen?

Optie 1--> Kies voor €230 uit aan Stampin'Up! producten en betaal €129

Optie 2--> Kies voor €230 uit aan Stampin'Up! producten + de Craft & Carry                                         Tote t.w.v. €61 en betaal €160 

Een SUper aanbieding toch? Bij wie krijg je tegenwoordig €101 aan extra uitzoekwaarde? Ik zou het wel weten wat te doen. De waarde van de Craft & Carry Tote is €61 waarop je ook nog eens €31 korting op krijgt.
Je vindt hier alle informatie over alle acties van de Sale-a-Bration periode.

Bij elke volgende bestelling die je doet na aanschaf van je starterspakket ontvang je 20%. En nee, er zitten geen haken en ogen aan of addertjes onder het gras. Jij bepaald uiteindelijk wat je met je demo-schap gaat doen.  

Ik verwelkom je graag als teamlid van team Daisy.

Aanmelden voor je starterspakket? Klik --> hier

Tutorial bundle bestellen? Klik --> hier


Geen opmerkingen: