woensdag 2 januari 2019

Sale-a-Bration 2019

Hallo,

Allereerst wil ik jullie allen een voorspoedig, gezond en creatief 2019 wensen.
En het jaar begint meteen met een Stampin'Up!®feestje die maar liefst duurt van 3 januari t/m 31 maart 2019: SALE-A-BRATION!

De Sale-A-Bration is de meest opwindende tijd van Stampin'Up! Jaar, omdat er gratis producten zijn, meer winkelvoordelen voor jou als gastvrouw en er is ook weer een absoluut onweerstaanbaar aanbod als je mee wilt doen als demonstratrice.




1.WINKELVOORDEEL
Bij iedere besteding van €60 uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus mag je uit de speciale Sale-a-Brationfolder een GRATIS item uitzoeken. 



                                       
Er zijn dit jaar dat er een aantal speciale producten zijn die je alleen bij aanschaf van €120 aan Stampin'Up!® kunt uitzoeken. Dit zijn de Tea Time Framelits Dies die perfect passen bij de stempelset Tea Together op blz.49 van de Stampin'Up!®voorjaarscatalogus. En de stempelset Lasting Lily.

*Vanaf 15 februari worden er een aantal nieuwe producten toegevoegd waaruit je kunt kiezen als je besteding €60 of een veelvoud daarvan is.


2.GASTVROUWVOORDEEL
Als je gastvrouw bent bij Stampin'Up!® en je nodigt een aantal vriendinnen uit dan maken we er een gezellig creatief feestje van. 
Je hebt vanaf €200 recht op een uitzoekwaarde ook wel Stampin Rewards genoemd. Een cadeautje voor jou als gastvrouw. Hiermee kun je gratis StampinÚp!® producten uitzoeken.



Is de bestelling tijdens de Sale-a-Bration €275 dan krijg je nog eens €27 extra Stampin'Up Rewards bovenop het bedrag wat je al mocht uitzoeken.

Heb je zelf jezelf een groot verlanglijstje? Dan kun je uiteraard ook van bovenstaande rewards gebruik maken door de bestelling aan mij door te geven. Je hebt namelijk meer voordeel in 1x te bestellen dan wanneer je dit beetje bij beetje zou doen. 

                                                                     
3. STARTERSPAKKET AANSCHAFFEN

Het aanschaffen van je starterspakket die je helemaal naar jouw eigen wensen kan samenstellen is sowieso altijd een SUperaanbieding maar tijdens de Sale-a-Bration is het helemaal een topaanbieding!

Er zijn dit keer 2 opties waaruit je kan kiezen:
             1. €230 Stampin'Up!®artikelen uitzoeken en betaal €129
             2. €230 Stampin'Up!®artikelen uitzoeken + de Craft en Carry Tote                                           t.w.v. €61 en betaal €160







Al een lijstje met je favoriete producten klaar? Je kan dan hier je starterspakket invoeren. Voor betaling kun je je bankgegevens gebruiken of je credit card.

Bij het invoeren zul je ook een businesspakket t.w.v. €60 zien; deze moet je niet vergeten aan te vinken. Deze ontvang je er GRATIS bij. Ook de verzending van je starterspakket is gratis. 

De Sale-a-Bration loopt van 3 januari 2019 tot en met 31 maart 2019.
Laat deze voordelen niet aan je neus voorbij gaan!


Mocht je na het lezen van al deze voordelen toch nog vragen hebben? Schroom niet en neem gerust contact met mij op via creatiefmetmarsie@outlook.com

ps: je kunt geen artikelen uit de sale-a-brationfolder aan je starterspakket toevoegen. Dit geldt alleen voor de'gewone' bestellingen van Stampin'Up!®  bij iedere €60

Voordelen van demonstratrice zijn bij Stampin'Up!®:

* 20% korting op je Stampin'Up! bestellingen
* Meld je je voor 15 januari 2019 bij mijn team aan, dan kun je je aanmelden voor 
   Onstage in april 2019. Dit is een evenement dat 2x per jaar plaatsvindt.
* Je kan de nieuwste producten aanschaffen waarbij ook je 20%korting geldt
* Het kwartaal magazine Stampin'Success ontvangt
* Je hebt geen verplichtingen; je bepaald zelf wat je gaat doen als demonstratrice
* Je ontvangt per mail de succeed weekly met informatie van de lopende zaken

Nee er zitten echt geen addertjes onder het gras! Jij bepaald helemaal zelf de koers van je Stampin'Up!®avontuur. 
Ik verwelkom je graag als teamlid. 




                                  

Geen opmerkingen: