woensdag 2 januari 2019

Aloha Bloghop - Butterfly Gala / Vlinderdans

* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Welkom bij deze bloghop. We zijn een groep demonstratrices met als doel om de incentive trip van Stampin'Up!® te verdienen met als bestemming Maui.  Mijn goal voor 2019 is om mijn klantenkring uit te breiden, mijn team te laten groeien om daarmee mijn droom te verwezenlijken om naar Maui te kunnen gaan. In deze bloghop laten we je vast kennis maken met de producten uit de nieuwe Stampin'Up!®Voorjaarscatalogus die vanaf morgen 3 januari 2019 in gaat. 
Pak wat te drinken en neem een kijkje bij een ieder van ons om niets van al de mooie projecten te missen. En we vinden het leuk als je een reactie acher zou laten.

Ik ben aan de slag gegaan met de set Butterfly Gala die staat op pagina 35 van de Stampin'Up!®Voorjaarscatalogus. Een stempelset waarbij een bijpassende pons beschikbaar is. En.... deze stempelset is ook verkrijgbaar in het Nederlands. Hoe leuk is dat? Het heeft de toepasselijke naam Vlinderdans meegekregen. De set is geschikt voor zowel de beginnende stempelaar als ook voor iemand die veel ervaring heeft.

Voor een mooie kaart heb je weinig nodig. Een stempelset en inkt en je kan aan de slag. Je hoeft dus niet persé heel veel materiaal in huis hebben.
Wil je wat uitgebreider aan de slag dan krijg je door het toevoegen van een extra laagje al weer een heel ander effect. En door de bijpassende pons krijgt je kaart extra dimensie.

Op de laatste kaart die ik wil laten zien, heb ik de achtergrond gemaakt door de vlinders 1x af te stempelen en dan op je basiskaart te stempelen. Op een scrappapiertje de vlinders gestempeld en uitgeponst. Ook zie je lint over het designer series paper geplakt. En hier en daar een zie je een glimmertje van de Gingham Gala Adhesive Backed Sequins.
Heb ik je enthousiast kunnen maken voor deze veelzijdige set? Zo ja, dan verzorg ik graag je bestelling. En vanaf morgen 3 januari 2019 begint ook de Sale-a-Bration. Wanneer je bestelling €60 of een veelvoud daarvan bedraagt mag je uit de Sale-a-Brationfolder een GRATIS item uitzoeken. Bijvoorbeeld het bijpassende Botanical Butterfly Designer Series PaperZo zijn er nog meer mogelijkheden om GRATIS producten te verdienen tijdens de Sale-a-Bration. Je leest alle informatie over de Sale-a-Bration hier
Ik heb onderaan dit bericht, om het je gemakkelijk te maken, de producten vermeld. 

Dank je wel voor het bezoek aan mijn blog. Klik hier om verder te gaan naar Corine van Wijk. 

Nog geen Stampin'Up!®Voorjaarscatalogus ontvangen? Als je gegevens hier invult, stuur ik je de catalogus toe samen met de Sale-a-Brationfolder              Klik op onderstaande producten om bij mij te bestellen


 Tutorial Bundel
Vanaf deze maand heb ik elke maand een tutorial bundel met 12 exclusieve projecten voor jou van Stampin'Up!demonstratrices wereldwijd. Je kan deze hier bestellen voor €17 en is GRATIS bij een bestelling van €60. 


 


13 opmerkingen:

Durvina zei

Wat een leuke reeks, mmooi en vrolijk!
Vlinders blijven altijs prachtig voor op kaarten.

groetjes, Durvina

Danielle Kassing - Stamp Along zei

wauw! Geweldig he de vlinders

Yolanda Pasterkamp zei

Heerlijke frisse kaarten!

D. Bennenk zei

Hartstikke leuke en vrolijke kaartjes!

Annette Elias-de Kijkkast zei

Mooie kaarten, ook zeker de eerste! In alle eenvoud komen hier de vlinderstempels prachtig uit!

Janneke zei

Wat een mooie kaarten Margriet ;)

Carine Kuin zei

Wat een gezellige kaartjes!

Corine zei

Mooie kaartjes, Margriet!

Suze Bonnema zei

Alledrie heel mooi! En je laat ook heel mooi zien wat een stapje meer voor verschil maakt.
Groetje Suze

StampinClubNederland zei

Een van mijn favoriete sets. Leuke kaartjes heb je ermee gemaakt! Groetjes, Yvonne

elly zei

Mooie Margriet! Een van mijn fovorieten uit de voorjaarscatalogus! Ik kan niet wachten ermee aan de slag te gaan! Gr. Elly

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een mooie serie Margriet! Ik moet er ook gauw eens mee aan de slag...
Groetjes, Yvonne

Anne-Marie zei

Heel erg leuk om jouw kaarten met deze set te zien!