donderdag 17 januari 2019

Stamping Around the World Blog Hop - Januari 2019

*For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageVandaag is er de allereerste bloghop van Stamping Around the World.
Dit is een groep van 10 Stampin'Up demonstratices uit de hele wereld die samen een bundel met tutorials hebben gemaakt. Elke maand komt er een nieuwe bundel die je bij mij kunt bestellen voor €13. Je krijgt deze gratis van mij wanneer je een bestelling plaatst van €60.Ik laat jullie hier zien wat ik heb gebruikt voor mijn project van de tutorialbundle. Uiteraard zijn de projecten die ik vandaag in de bloghop laat zien niet dezelfde als in de tutorial bundle. De projecten die je daarin aan treft zijn exclusief en zul je dan ook nergens anders aan treffen.De basis van de kaarten zijn Crumb Cake, Lovely Lipstick en Flirty Flamingo van de All My Love Cardstock Pack uit de nieuwe voorjaarscatalogus (blz.5)
Hierop ik het All my Love Designer Series Paper verwerkt. 


Verder zie je het lint van de All My Love Suite terug op de kaarten. De harten heb ik gestanst met de Be Mine Stiched Framelits Dies.


Ik hoop je zo dat je een goede indruk hebt gekregen van wat je zou kunnen verwachten van de tutorial bundle. Kijk je ook bij de andere demonstratrices? Zo krijg je nog meer inspiratie. 

Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundle?
Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundle? 
Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundle GRATIS.
Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundle bestellen dan kost deze €13. 


Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundle als geschenk van mij GRATIS toegezonden. Dat geldt ook voor jou als je je aanmeld door op onderstaande button te klikken.

STARTERSPAKKET AANSCHAFFEN

Het aanschaffen van je starterspakket die je helemaal naar jouw eigen wensen kan samenstellen is sowieso altijd een SUperaanbieding maar tijdens de Sale-a-Bration is het helemaal een topaanbieding!

Er zijn dit keer 2 opties waaruit je kan kiezen:
             1. €230 Stampin'Up!®artikelen uitzoeken en betaal €129
             2. €230 Stampin'Up!®artikelen uitzoeken + de Craft en Carry Tote                                           t.w.v. €61 en betaal €160Al een lijstje met je favoriete producten klaar? Je kan dan hier je starterspakket invoeren. Voor betaling kun je je bankgegevens gebruiken of je credit card.

Bij het invoeren zul je ook een businesspakket t.w.v. €60 zien; deze moet je niet vergeten aan te vinken. Deze ontvang je er GRATIS bij. Ook de verzending van je starterspakket is gratis. 

De Sale-a-Bration loopt van 3 januari 2019 tot en met 31 maart 2019.
Laat deze voordelen niet aan je neus voorbij gaan!


Mocht je na het lezen van al deze voordelen toch nog vragen hebben? Schroom niet en neem gerust contact met mij op via creatiefmetmarsie@outlook.com

ps: je kunt geen artikelen uit de sale-a-brationfolder aan je starterspakket toevoegen. Dit geldt alleen voor de'gewone' bestellingen van Stampin'Up!®  bij iedere €60

Voordelen van demonstratrice zijn bij Stampin'Up!®:

* 20% korting op je Stampin'Up! bestellingen
* Meld je je voor 15 januari 2019 bij mijn team aan, dan kun je je aanmelden voor 
   Onstage in april 2019. Dit is een evenement dat 2x per jaar plaatsvindt.
* Je kan de nieuwste producten aanschaffen waarbij ook je 20%korting geldt
* Het kwartaal magazine Stampin'Success ontvangt
* Je hebt geen verplichtingen; je bepaald zelf wat je gaat doen als demonstratrice
* Je ontvangt per mail de succeed weekly met informatie van de lopende zaken

Nee er zitten echt geen addertjes onder het gras! Jij bepaald helemaal zelf de koers van je Stampin'Up!®avontuur. 
Ik verwelkom je graag als teamlid. 

Dank je wel dat je een bezoek hebt gebracht aan mijn blog. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Wil je ook graag met deze materialen aan de slag? Ik verzorg graag je bestelling. Deze kun je rechtstreeks in mijn webshop plaatsen betaling met (prepaid)creditcard of via creatiefmetmarsie@outlook.com


Gebruikte Materialen

6 opmerkingen:

Eva Pottsova zei

Beautiful cards. I stayed away from the hearts this year but they are just gorgeous, aren't they? I like your design, simple and elegant.

Jo Anne Hewins zei

I just got those heart framelits yesterday and I'm going to work with them today! Your cards are so pretty. That DSP is so gorgeous. I love the simplicity!

Linda Handford zei

Lovely cards, I love these heart dies and I'm really hoping they carry over.

Alejandra Gomez zei

I love your cards!!! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• I love the DSP you used and the hearts die cut is fantastic!! I’ll definitely be casing this card!! ๐Ÿ˜ thanks for sharing

Jenny Hayward zei

Very pretty cards Margriet. The diecut heart is gorgeous. I haven't got that one so it is nice to see it used. Thanks for sharing and joining in the hop.

Margaret zei

Made this today for a class - the ladies loved it. Thank you so much for this inspiration.