vrijdag 23 februari 2018

Het wit... Het is zwart... Het is Zwart/Wit | Petal Passion

Geïnspireerd door een mini-album van hobbyvision ben ik aan de slag gegaan en heb er mijn eigen draai aangegeven.Ik ben een beetje uit mijn comfortzone gestapt door met zwart en wit aan de slag te gaan. Het Designer Series Paper Petal Passion is hier dan ook super geschikt voor.. De basis van het album heb ik gemaakt van Basic Black cardstock. Voor de sluiting heb ik magneetjes gebruikt.

In dezelfde serie is ook de Petal Passion Memories & More Card Pack verkrijgbaar. Een totaal van 72 dubbelzijdige kaarten in 2 formaten 7.6 x 10.2cm en 10.2 x 15.2cm, 2 accent sheets, 2 cardstock stickervellen en 2 acetate card overlays. Deze kaarten zijn ook in zwart wit en hebben een aantal met Powder Pink accent.

Zoals je kunt zien heb ik niet gestempeld. De teksten die je ziet, komen van de kaartjes uit de Petal Passion Memories & More Card Pack. Wat ik altijd leuk vind in een album zijn pockets. Hierin kun je zo leuk labels uit laten steken. Uiteraard heb ik dat hier ook gedaan. De labels/kaartjes heb ik voorzien van een klein stukje lint wat ik heb vastgemaakt met Black Metallic Thread.Zou je wel willen stempelen, dan past de Nederlandse Stempelset In de Bloemetjes Zetten hier perfect bij.

Ben je ook enthousiast geworden over deze serie? Je kunt de gebruikte materialen bestellen. Stuur een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com en dan verzorg ik graag je bestelling.

En het is nog t/m 31 maart Sale-a-Bration. Je mag dan bij iedere €60 een gratis item uitzoeken. Klik hier voor meer info over de Sale-a-Bration.

Ik wens je een fijne dag en tot een volgende keer.


Dit zijn de materialen die ik heb gebruikt voor het maken van het album:
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Geen opmerkingen: