Kom bij Stampin'Up! Nederland en mijn team!

Ik ben Margriet Siekman en sinds juni 2015 onafhankelijk Stampin'Up!
demonstratrice. Ik ben op zoek naar jou!    
      
Ben je graag creatief bezig? Je bent groot fan van de Stampin'Up!®producten?Wil je met korting je materiaal aanschaffen? Eventueel van je hobby je werk maken? Heeft jouw bestelling/verlanglijstje een waarde van meer dan €200?
Ja? Meld je dan aan bij Team Daisy. 

Wanneer je je aanmeld bij Team Daisy voor de Stampin'Up!® starterskit betaal je €129 en stel zelf je starterskit samen met Stampin'Up!® producten t.w.v. €175. Daarnaast ontvang je een businesspakket t.w.v. €60. Dit pakket bevat bestelformulieren, catalogi en uitnodigingen. Dit om goed van start te kunnen gaan.

Jij zelf bepaalt hoeveel tijd je eraan kunt en wilt besteden. Je kunt op een voordelige manier aan de leuke Stampin'Up!® producten komen en zo je hobby financieren. Maar het is ook mogelijk om een stapje verder te gaan en een carrière op te bouwen bij Stampin'Up!®. 

De voordelen op een rijtje:

  • Starterspakket €129 met Stampin'Up!®producten t.w..v. €175 gratis thuisbezorgd door UPS
  • korting 20% - 25% van de omzet (zonder btw) is voor jou
  • SU stuurt regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, acties hoe je die kunt gebruiken.
  • toegang tot een site speciaal voor SU-demonstratrices. Hierop staan alle nieuwtjes. Staan er tips, ideeën enz. Verder vind je hier ook video's om trainingen te kunnen volgen voor als je meer wilt dan alleen kopen met korting.
  • 1 maand voordat de nieuwe catalogus uitkomt kun jij hieruit al producten bestellen voor jezelf met 20% korting.
  • je toegang hebt tot events waar informatie, tips en ideeën worden uitgewisseld en je een goed gevulde goodiebag ontvangt.
  • Je komt in een leuk team. We wisselen ideeën en tips uit. Je wordt via ons eigen facebookgroep op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, acties enz. zodat je geen voordeeltjes gaat missen.
Zitten er addertjes onder het gras? Nee! Niets moet. Je bepaalt zelf je route.
Het enige wat je moet doen om van bovengenoemde voordelen gebruik te kunnen maken is dat je ieder kwartaal een omzet hebt van €372.67(incl. btw). Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend. Je hebt over het algemeen een half jaar om je eerste kwartaalomzet te behalen.

Als je je kwartaalomzet niet haalt of je besluit te stoppen, dan vervalt je demoschap automatisch. Je bent verder niets verschuldigd aan Stampin'Up!®. Begint het na verloop van tijd toch weer te kriebelen? Je kunt je dan weer opnieuw aanmelden als demonstratrice.

Enthousiast geworden door bovenstaande informatie en/of heb je nog vragen? Neem dan contact met mijn op via creatiefmetmarsie@outlook.com We kunnen dan een afspraak maken dat ik je alles uit kan leggen.

Bij geen twijfel om demonstratrice te worden en lid te worden van Team Daisy? Klik HIER en ik heet je van harte welkom in Team Daisy!

                       
                                                                             

                                                               


Geen opmerkingen: