zaterdag 31 augustus 2019

Ink - Stamp -Share Augustus




Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Vandaag doe ik voor het eerst mee aan de blog hop van Ink - Stamp - Share met als thema een sneak peek van de Stampin'Up!herfst/wintercatalogus.
Vanuit verschillende landen waar Stampin'Up! actief is, willen we jullie inspireren met projecten uit deze catalogus.


Ik heb gekozen voor de Wrapped in Plaid Suite. Deze bestaat uit de bundel Perfectly Plaid, Designer Series Paper Wrapped in Plaid, Shaded Spruce striped ribbon, Jingle Bells and Gold mini Pizza Boxes.




De stempelset + pons is super veelzijdig te gebruiken en zeker voor een beginnende stempelaar uitermate geschikt. Je kunt de kerstbomen stempelen en ponsen, je kan kerstbomen ponsen uit het mooie Designer Series Paper....
En een bijkomend voordeel van een bundel is dat je 10% korting krijgt. 




Ik heb van DSP een leuk klein envelopje gemaakt met een 'knoop'sluiting.
Hierbij hoort natuurlijk ook een klein kaartje. De basis hiervan is een restje Cherry Cobbler cardstock van 6cmx10cm met daarop een rechthoek gestanst met de Stitched Rectangle dies. Hier op een kerstboompje geponst uit het DSP en een uit Shaded Spruce cardstock. Met metalic Gold ink het kerstboompje gestempeld. De tekst met Night of Navy gestempeld.




En hoe vind je deze kaart? Op Watercolor paper met Balmy Blue een achtergrond gemaakt met de Aquapainter. Hierop een aantal kerstbomen gestempeld in Shaded Spruce. Door af en toe af te stempelen krijg je een lichtere kleur van dezelfde inkt. Met een reepje DSP en de tekst op een restje Cherry Cobbler cardstock gestempeld de finishing touch gegeven. 

O ja de tekst is met VersaMark inkt gestempeld en geheat embossed met witte embossing poeder. Beide projecten heb ik niet zelf bedacht maar komen uit de nieuwe Stampin'Up!herfst/wintercatalogus. Je hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden toch?

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze mooie materialen.
Vanaf 4 september gaat de Stampin'Up! catalogus van start. Ben je zo enthousiast geworden dan verzorg ik graag je bestelling door deze alvast voor je te reserveren. Mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en ga ook zeker even bij de andere deelnemers kijken. Door op de  next te klikken ga je naar Laura Mackie voor de volgende sneak peek. 



http://www.lauramackie.co.uk/2019/08/ink-stamp-share-monthly-blog-hop.html


Veel plezier en tot een volgende keer.


August Roll Call List





ALLEEN VANDAAG NOG!!!!!

            SUPER ACTIE OM JE STARTERSPAKKET AAN TE                                                          SCHAFFEN......

€207 AAN PRODUCTEN UITZOEKEN - €129 BETALEN
                                              +
          coupon t.w.v. €12 die je in september kan besteden.

                   Meld je aan als teamlid van Team Daisy 
                                http://bit.ly/2KZ6zk0



            

Meer informatie? Stuur een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com




5 opmerkingen:

Liz Yuille - Old Stables Crafts zei

Great projects!!

Cindy Mitchell-Clark zei

Thank you for sharing your cards - welcome to the 'hop'!

Loan Offer. zei

Heb je een lening nodig? persoonlijke lening? Zakelijke leningen? Hypotheken? Landbouw en projectfinanciering? Wij verstrekken alle soorten leningen met 2% rente! Neem per e-mail contact met ons op; (dakany.endre@gmail.com)

lening aanbod

Loan Offer. zei

Heeft u financiƫle hulp van welke aard dan ook nodig? Persoonlijk geld? Zakelijk geld? Hypotheek geld? Bedrijfsgeld? Landbouw- en projectfinanciering? Wij geven geld uit tegen 2% rente! Contactpersoon: (dakany.endre@gmail.com)

Dringende geldaanbieding.

Loan Offer. zei

Krediet nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij geven allerlei soorten leningen met 2% rente! Contact email; (dakany.endre@gmail.com)

Dringende leningaanbieding.