donderdag 13 juni 2019

Stamping Around the World Blog Hop - Juni 2019* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language
Welkom bij een nieuwe ronde van de Stamping Around the World Blog Hop!
Wij van het design team willen jullie een kijkje laten nemen wat je kunt verwachten in deze editie van de tutorial bundel. Natuurlijk niet dezelfde projecten, wel met dezelfde stempelset, suite of thema.
In de tutorial bundel heb ik gebruik gemaakt van de Nederlandse stempelset Pluk de dag. Het is een van mijn favorieten 😜... Rara hoe zou dat nu kunnen....

De kaart is simpel gemaakt. Een basiskaart waarop ik een achtergrond heb gestempeld. Hierop met de Stitched Nested Labels een label gestanst en hierop met de Daisy medium pons (het kleinere zusje van de Daisy pons) een Margrietje gemaakt. 

Alle gebruikte materialen zie je onderaan dit bericht. Ik verzorg graag je bestelling. Als je klikt op de afbeeldingen kom je rechtstreeks in mijn webshop waar je 24/7 kunt bestellen en je met een (prepaid)creditcard betaald. Natuurlijk mag je ook via creatiefmetmarsie@outlook.com je bestelling doorgeven.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en bekijk zeker ook alle andere prachtige projecten gemaakt door het Stamping Around the World-team!Margriet Siekman (Creatief met Marsie) -je bent nu hier
Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?
Tevens zijn er deze maand 2 gast-designers. Dus geen 10 maar 12 turorials voor dezelfde prijs. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundel bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundel als geschenk van mij GRATIS toegezonden.


GEBRUIKTE MATERIALEN


Bone Folder
[102300]
€ 8,50

4 opmerkingen:

Stamping with DonnaG! zei

Lovely Card Margriet I love this set

Jo Anne Hewins zei

Great card. I haven't really used this set yet, but I do love that fern! Thanks for sharing!

Jenny Hayward zei

Great card Margriet. I love the leaves stamped in the background. Thanks for sharing.

Rebecca-Jo Unwin zei

This is a very lovely card Margriet, TFS