maandag 10 juni 2019

Kylie's Demonstrator Training Blog Hop - Juni


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageWELKOM BIJ KYLIE’S DEMONSTRATOR TRAINING BLOGHOP!

Het is weer tijd  voor Kylie Bertucci’s Demonstrator Training Bloghop. Ook deze maand hoppen we met een groep van Internationale Stampin’ Up! demonstrators die allen Kylie’s training volgen.

Ik heb deze week de Nederlandse stempelset Pluk de dag centraal staan. Een set die ik SUper vind, gezien de mooie Margrietjes..... Prachtige bloem al was het alleen al om de naam😜
Deze bundel heeft ook een Daisy pons, dit is het kleinere zusjes die bij de Daisy Delight set verkrijgbaar is. Je kunt op deze manier nog meer variatie in bloemen maken. De handgeletterde teksten vind ik ook super, zeker als je zelf niet zo'n ster bent in het handletteren...

Voor deze kaart heb ik me laten inspireren door collega demo Margriet Tournier. 
Ik heb gebruik genaakt van de nieuwe In Color Pretty Peacock voor de tekst, designer series Paper en de takjes. De bloem is geponst met de Daisy medium pons. 

Ik ben nog lang niet 'uitgespeeld' met deze set en zal je deze week nog een keer voorbij zien komen. Hier vindt je het project wat ik eerder al heb gemaakt met deze set.De gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Ook zo enthousiast over deze bundel? Wil je deze Nederlandse stempelset ook aan je collectie toevoegen? Ik verzorg graag je bestelling. Deze kun je doorgeven via creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan 24/7 rechtstreeks in mijn webshop je bestelling plaatsen. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Vergeet vooral niet om ook bij de andere deelnemende Stampin'Up!collega's all over the world te kijken. Ook zij hebben prachtige projecten gemaakt om jou te inspireren.

Veel plezier met het hoppen en tot een volgende keer...

Creatieve groetjes,PAPERSHARE  --> KLIK HIER VOOR INFO EN AANMELDEN 

IN COLOR CLUB --> KLIK HIER VOOR INFO EN AANMELDEN

KOM BIJ TEAM DAISY --> KLIK HIER  OM JE AAN TE MELDENGeen fotobeschrijving beschikbaar.

Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?
Tevens zijn er deze maand 2 gast-designers. Dus geen 10 maar 12 turorials voor dezelfde prijs. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundel bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundel als geschenk van mij GRATIS toegezonden.GEBRUIKTE MATERIALEN

Bone Folder
[102300]
€ 8,50

10 opmerkingen:

Cathy zei

Lovely card.

Christy zei

Lovely and fun card!😊

Teresa's Happy Place zei

love your card

StampinwithAnita zei

Very pretty colors and striking card!

Angie McKenzie zei

Love the pattern repeat and the colors! Pretty Peacock is so lush! :)

Heather Cooper zei

Unique way to use the daisy set! I love the colours, too!

Vickie Kello zei

I love the colours. Great card.

Caro's Kaartjes zei

Wat een ontzettend leuk kaartje Margriet!
Leuk ook dat Margriet, Margriet inspireert met een margrietkaartje. :)
Groetjes van Caro

Shelly Wadge zei

Lovely card.

Kylie Bertucci zei

Great card and inspirational sentiment Margriet! Thank you for taking part in our Demonstrator Training Blog Hop this month.