maandag 1 juli 2019

Stamping Around the World - Tutorial bundel juli 2019


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language
Samen met een aantal Stampin'Up!collega's vanuit verschillende landen maak ik deel uit van het Stamping Around the World design team. Iedere maand stellen we een tutorial bundel samen met actuele Stampin'Up!producten.

Wat houdt deze tutorial bundel in vraag je je misschien af. Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan variƫren van een kaart, verpakking of homedeco.
Het pdf-document bevat een handleiding hoe de projecten te maken. 

Het zijn 10 projecten, maar er zijn 2 gast-designers deze maand waardoor het totaal van de tutorialbundel deze maand 12 projecten bevat. Hoe leuk is dat?
Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken.
Daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van de tutorial bundel?

1. Bestel in juli voor tenminste €60 dan krijg je de tutorial bundel GRATIS en 
    mail ik deze naar je toe.

2. Je kunt de bundel voor €13 kopen ongeacht uit welk land je komt.(dit zal veranderen in de valuta        van je eigen land) en je kunt elke maand bestellen. 

Dus deze tutorials kunnen nu worden besteld en worden per e-mail afgeleverd, of je kunt een bestelling plaatsen om ze GRATIS te verdienen.


KOOP DE TUTORIAL BUNDEL VAN JULI HIER
Creatieve groetjes,  


Geen opmerkingen: