donderdag 17 mei 2018

For the love of creating bloghop


Het is weer tijd voor de internationale bloghop For The Love of Creating. 
Een groep Stampin'Up!®demonstratrices all over the world willen jullie graag inspireren met de producten uit de nieuwe Stampin'Up!®jaarcatalogus die 1 juni 2018 beschikbaar is. Ik zeg, neem wat te drinken en ga gezellig bij iedereen kijken voor de mooie creaties.

Ik ben aan de slag gegaan met In Every Season.
Dit is een set met 12 verschillende bloemsoorten. En ik ben wel een bloemenmeisje; Ik heet niet voor niets Margriet 😉

Het is een set met diverse mogelijkheden. Ik heb er een kaart gemaakt die typerend voor Nederland: ♪ Tulpen uit Amsterdam...duizend gele, duizend rode  


Als kaartbasis heb ik Crumb Cake genomen. De tulpen zijn met memento gestempeld op Shimmery White en ingekleurd met de Stampin'Blends. De Stamparatus is voor het stempelen van de tulpen een uitstekende stempelhulp. Ik heb telkens de plaat een plekje opgeschoven, waardoor je steeds exact dezelfde afstand krijgt.  De tekst is van de set Pick a Pennant. Dit alles gemat met Pumpkin Pie voor het 'oranje-gevoel'.
Uiteraard het inlegvel ook voorzien van een tulpje.Ook heb ik een 'niet vergeten'-boekje gemaakt. Een boekje om die dingen in te zetten die je niet wilt vergeten. Dit kunnen verjaardagen zijn, gebeurtenissen die je hebt meegemaakt, uitspraken van je (klein-)kinderen, foto's. Kortom handig voor van alles en nog wat.


De basis voor het boekje is Crumb Cake. Ik heb 12 envelopjes met het Envelope Punch Board gemaakt. Deze zijn van de Wood Textures Designer Series Paperstack gemaakt. De perfecte maat voor het boekje. Op de inserts heb ik de namen van de maanden gestempeld met de set Make A Difference. Dit is ook een geweldig mooie set met diverse verschillende fonts. 


Op de envelopjes heb ik bij iedere maand een bloem gestempeld. De bloemen lenen zich uitstekend voor inkleuren. Ik heb diverse methodes gebruikt: Watercolor Pencils, Blenderpens, Aquapainter. 
Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze set en hoop jullie te hebben geïnspireerd. Dank je wel dat je een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht en vanuit hier kun je verder hoppen naar WENDY LEE. Veel plezier met hoppen en tot een volgende keer.

For The Love Of Creating with Stampin' Up! quarterly Blog Hop
1. Kim Oliver - Australia  
2. Donna Gray-Australia  
3. Jessie Holton  
4. Waltraud Hattinger - Germany  
5. Pia Gerhardt - Germany  
6. Kayla MacAulay - Australia  
7. Alejandra Gomez - USA  
8. Margriet Siekman - The Netherlands  --hier ben je nu
9. Wendy Lee - USA  Voor informatie over de set of wil je een bestelling plaatsen dan kun je dit contact opnemen via creatiefmetmarsie@outlook.com.

Wil je de nieuwe Stampin'Up!®jaarcatalogus ontvangen vul dan onderstaand formulier in dan stuur ik je er een toe. Je krijgt hierbij een overzicht van de alle beschikbare Nederlandse stempelsets en een kleurenwaaier.

                                             foto van Creatief met MarSie.       

3 opmerkingen:

Kim Oliver zei

WOW Margriet, I love both projects. That amazing booklet is a great gift idea too. You certainly have inspired me and I think I will try my hand at creating a booklet similar. Thank you so very much for hopping with me and also for your help

Kayla zei

These projects are gorgeous! Love the beautiful flowers in this set!

Waltraud zei

What a cute Little Album. Great way to use the flowers.