zaterdag 2 juni 2018

Stampin'Up! NL demo's bloghop #1Leuk dat je komt kijken op mijn blog. De nieuwe Stampin'Up!®jaarcatalogus 2018-2019 is live! Yeah!!! Er staan weer SUper leuke dingen in. Vandaag zijn we met een aantal Stampin'Up!demonstratrices een bloghop aan het verzorgen om jullie te inspireren met de allernieuwste materialen uit de nieuwe jaarcatalogus. De bloghop staat in het teken van de In Colors.In Colors is een kleurengroep die 2 jaar verkrijgbaar is. Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe In Colors 2018-2020:
Lovely Lipstick
Grapefruit Grove
Pineapple Punch
Call Me Clover 
Bluberry Bushel

Het is een mooie kleurengroep inkt met cardstock, designer serie paper, lint, markers, embossingpoeder, mini binder clips geheel op elkaar afgestemd voor het maken van de leukste creaties.

Zoals je ziet heb ik van het Designer Paper envelopjes gemaakt met het Envelope Punch Board. Het formaat maakt het dat het van die leuke, schattige kleine envelopjes worden.
De envelopjes heb ik voorzien door van het bijpassende cardstock een cirkel te stansen met de Layering Circles Framelits. Hierop met de Stiched Framelits een cirkel van Whisper White. Deze met dimensionals verhoogd.
Voor de kaartjes heb ik het cardstock in 7½cmx20cm gesneden en gerild op 10cm. Voor zowel de buiten- als binnekant van de kaart Whisper White in de maat 7 x 10cm. Ik heb de stempelset Love what You Do gebruikt voor de voorkant. Door de stempel 1x af te stempelen wordt deze wat lichter. De bloem komt hierdoor mooi uit. Alles is met dezelfde inktkleur gestempeld zoals je ziet. De tekst komt uit de set Boeket vol goede wensen. Strikje erop voor de finishing touch. 


Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Hop gezellig verder voor nog meer mooie projecten die je zullen inspireren. Als je hier klikt kom je uit bij Yvonne van Bruggen.


Tot een volgende keer! Ben je ook zo enthousiast geworden en wil je ook graag aan de slag met deze producten? Ik verzorg graag je bestelling. Deze kun je doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com. Aan de zijkant van mijn blog vindt je de online versie van de nieuwe jaarcatalogus. Heb je liever een papieren exemplaar? Geef dit aan me door en dan stuur ik je er een toe.Gebruikte Materialen


       

10 opmerkingen:

D. Bennenk zei

Erg leuke kaartjes en die kleine envelopjes zijn zo fris & vrolijk.

Unknown zei

Wat een vrolijke kaartjes!! Leuk dat je meedoet met onze NL demo hop :-)

Yvonne zei

Wat een mooi setje kaartjes! Groet, Yvonne

Unknown zei

Dat zijn wel heel vrolijke setjes!

Rosalien Zwackhalen zei

Heel leuk gedaan en zo vrolijk. :)

Suze Bonnema zei

Wat een leuke kaartjes, en de envelopjes zijn gewedlig. Zo is het nog mooier op iets op te sturen en te ontvangen
Suze Bonnema

Stampin with Liz Design zei

Erg leuke kaarten geworden Margriet! Leuk idee om de alle kaarten in 1 kleur te doen met de inktvlek zo!

Anne-Marie zei

Wat een leuke set kaartjes en envelopjes.

Janneke zei

Wat een leuke set Margriet ;O)

Angélique zei

Wat een leuke set kaarten! Bedankt voor de inspiratie en het meehoppen!