dinsdag 27 maart 2018

Go for Greece Training Group Blog Hop


Wat een eer om mee te mogen doen in The Go for Greece Training Group Blog Hop van Kylie Bertucci. In deze hop doet iedereen mee die het trainingsprogramma van Kylie Bertucci volgt om de incentive trip naar de Griekse Eilanden te verdienen.

Je komt bij Stampin'Up! demonstratrices all over the world.  Er komen prachtige inspirerende projecten voorbij met de actuele Stampin'Up!®producten. Neem wat te drinken en geniet van al het moois wat voorbij gaat komen.

Een ieder is vrij geweest om met de actuele producten aan de slag te gaan. Ik heb gekozen voor het maken van een album, geïnspireerd door You Tube. Ik heb ik de GRATIS producten van de Sale-a-Bration verwerkt in het album.Voor de cover van het album heb ik Springtime Foils Designer Series Paper gebruikt. Dit geeft meteen een chique uitstraling. De bloem komt ook van dit zelfde papier en heb ik met de Stampin'Blends ingekleurd. Op de rug van het album zie je ook weer het designer paper terug. Dit is met de Celebrate You Thinlits Dies gedaan.


De binnenkant van het album heb ik gemaakt met de Tutti-Frutti Cards & Envelopes. Ik heb zowel de enveloppen als ook de kaartbasis gebruikt om hierin inserts te kunnen doen. Deze heb ik allemaal voorzien met de diverse GRATIS stempelsets van de Sale-a-Bration.Zoals je kunt zien doet het de naam van Tutti-Frutti wel zijn eer aan... Een mooi kleurrijk geheel is het geworden. De tabs heb ik gemaakt met de Circle Tab. Dit is ideaal, zo kun je gemakkelijk de inserts eruit halen.

Ook de inserts heb ik voorzien van een leuk printje deze zijn gemaakt met de stempelset Eclectic Expressions. Deze set is super leuk om achtergrondjes mee te maken.Alle producten die ik heb gebruikt voor dit project komen uit de Sale-a-Bration. Deze krijg je GRATIS bij besteding van €60 of meer.
Of wil je net als ik ook demonstratrice worden en korting krijgen op je producten? Je betaald €129 en mag voor €175 aan producten uitzoeken en daarbij nog eens gratis stempelsets uitzoeken. Let op! 31 maart is deze prachtige actie voorbij. Wil je meer informatie neem dan contact op met mij via de mail creatiefmetmarsie@outlook.com

Leuk dat je bent wezen kijken. Je bent nu op het blog van Margriet Siekman. Hop je verder naar de volgende via de lijst hieronder? Zo krijg je nog veel meer inspirerende projecten te zien.       

9 opmerkingen:

Tatiana zei

That is beautiful. I love the use of the Tutti Fruit SAB products!

Libby Dyson zei

Oh WOW Margriet this is such a wonderful project. Thanks so much for the inspiration.

Oh WOW Margriet dit is zo'n prachtig project. Heel erg bedankt voor de inspiratie

Narelle Fasulo zei

WOW Margriet this is just amazing. So much work has gone into this project. It's just stunning.

Jenny Hall zei

Wonderful project!

Shelly Wadge zei

WOW!! Love this!

Inspire.Create.Challenge zei

Wow! What a great idea!
x

Cheryll Miller zei

Wow!! Margriet, this album is wonderful, a real treasure trove of little pockets and tabs. xxxx

Unknown zei

Such a fantastic mini album, Margriet!! It's beautiful xo

wilma's warm wishes zei

kwam even langs om je nogmaals te danken voor je originele swap met de fuse tool! zag geen Onstage bericht dus dan maar hier.