zaterdag 29 februari 2020

Hopping around the world - pasen




* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language

Vandaag is er de Hopping Around the World Blog Hop. De naam zegt het al, een groep Stampin'Up!demonstratrices gaan jullie inspireren met de materialen van Stampin'Up!

Je bent als het goed is via Sandra Herzog op mijn blog gekomen. Het thema is Pasen. Het duurt nog wel eventjes, maar voor je het weet is het al weer zover. De eerste paaseitjes zijn inmiddels gespot in de winkels.

Dit keer heb ik eens niet gekozen om een kaart te maken maar een klein doosje gevuld met paaseitjes. Altijd leuk om mee te nemen als je op visite gaat.


Het is een driehoekig doosje heeft als basis Bermuda Bay cardstock. Door de vorm heeft het meer dan genoeg ruimte om het te vullen met lekkere paaseitjes. Zelfs deze zijn in de bijpassende kleur. Hoe leuk is dat?



Ik heb het doosje 'gemat' met Coastal Cabana cardstock en hierop het Pleased as Punch Paper verwerkt. Met de Small Bloom Punch heb ik een aantal bloemetjes uit dit papier geponst.
De tekst is met Memento Black gestempeld. Deze tekst komt uit de Nederlandse set Voorjaarswensen. Met de Label me Lovely Punch heb ik de tekst geponst. Met dezelfde pons heb ik ook een label geponst uit het Bermuda Bay carstock. Deze heb ik doormidden geknipt en achter de witte label geplakt voor iets meer effect. Het label heb ik vastgeplakt met dimensionals en de bloemetjes zijn bevestigd met mini glue dots.

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit blogbericht.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog (Margriet Siekman). Laat je ook een reactie achter? Ik en natuurlijk ook de rest van de deelnemende dames zouden dit erg op prijs stellen. Zo krijgen we ook een indruk wie onze blogpost leest.
Je gaat hier verder naar Melanie Igelbrink; zo hop je rond de wereld en zul je mooie, inspirerende projecten voorbij zien komen.


Veel plezier en tot een volgende keer!


BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

SALE-A-BRATION
De Sale-A-Bration is de meest opwindende tijd van Stampin'Up! Jaar, omdat er gratis producten zijn, meer winkelvoordelen voor jou als gastvrouw en er is ook weer een absoluut onweerstaanbaar aanbod als je mee wilt doen als demonstratrice.


Bij iedere besteding van €60 uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus mag je uit de speciale Sale-a-Brationfolder een GRATIS item uitzoeken. 


                                     

Er zijn dit jaar dat er een aantal speciale producten zijn die je alleen bij aanschaf van €120 aan Stampin'Up!® kunt uitzoeken. Dit zijn de Lily pad Dies; deze passen bij de stempelset Lovely Lily Pad. De Small Bloom Pons en de Power of Hope Bundel.


*Vanaf 3 maart worden er een aantal nieuwe producten toegevoegd waaruit je kunt kiezen als je besteding €60 of een veelvoud daarvan is.

HIER VIND JE DE SALE A BRATION FOLDER DEEL 1

HIER VIND JE SALE A BRATION FOLDER DEEL 2


 STARTERSPAKKET AANSCHAFFEN


Het aanschaffen van je starterspakket die je helemaal naar jouw eigen wensen kan samenstellen is sowieso altijd een SUperaanbieding maar tijdens de Sale-a-Bration is het helemaal een topaanbieding!


Wat krijg je allemaal?

Je mag voor €175 aan Stampin'Up!materiaal uitzoeken

GRATIS minipapiersnijder
GRATIS proefpakket design papier 48 vellen 15.2cm x 15.2cm
GRATIS stempelset naar keuze








     

       +








    Al een lijstje met je favoriete producten klaar? Je kan dan HIER je starterspakket invoeren. Voor betaling kun je je bankgegevens gebruiken of je credit card.

    Bij het invoeren zul je ook een businesspakket t.w.v. €60 zien; deze moet je niet vergeten aan te vinken. Deze ontvang je er GRATIS bij. Ook de verzending van je starterspakket is gratis. 

    -------------

    De Sale-a-Bration loopt van 3 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.
    Laat deze voordelen niet aan je neus voorbij gaan!

    Mocht je na het lezen van al deze voordelen toch nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op via creatiefmetmarsie@outlook.com

    ps: je kunt geen artikelen uit de sale-a-brationfolder aan je starterspakket toevoegen. Dit geldt alleen voor de'gewone' bestellingen van Stampin'Up!®  bij iedere €60


    --------------

    Voordelen van demonstratrice zijn bij Stampin'Up!®:

    * 20% korting op je Stampin'Up! bestellingen
    * deelnemen aan events georganiseerd door Stampin'Up!
    * Je kan de nieuwste producten aanschaffen waarbij ook je 20%korting geldt
    * Je hebt geen verplichtingen; je bepaald zelf wat je gaat doen als                demonstratrice
    * Je ontvangt per mail de succeed weekly met informatie van de lopende zaken

    Nee er zitten echt geen addertjes onder het gras! Jij bepaald helemaal zelf de koers van je Stampin'Up!®avontuur. 
    Ik verwelkom je graag als teamlid van Team Daisy!


    GEBRUIKTE MATERIALEN
    Mini Glue Dots
    [103683]
    € 6,50

    6 opmerkingen:

    Jennifer Downey zei

    I have not created a box like this before, you have peaked my interest! Lovely project Margriet!

    Maureen zei

    Adorable little box - perfect for a sweet treat!

    Claudiasecke zei

    The box is so cute. Have to give it a try, too!

    Mo Rootes zei

    A gorgeous little treat box Margriet, I love it x

    Rach83 zei

    Love your box style! The tuck fastening is so clever. Another one to try for sure. Thanks for sharing x

    Susan Lawson (Simpson) zei

    Such a cute little treat box - love it!