woensdag 21 augustus 2019

What's New at SU! Blog Hop - Sneak Peek herfst-wintercatalogus 2019
* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language

En zo zijn we al weer bijna aan het einde van de maand augustus. Vakanties zijn voor velen weer voorbij, de avonden worden al weer korter. 
Het is weer blog hop tijd! Met een groep internationale Stampin'Up! demonstratrices laten we jullie alvast kennismaken met de producten uit de allernieuwste Herfst/wintercatalogus van Stampin'Up!

Je zult veel mooie inspirerende creaties voorbij zien komen. Dus neem zeker even de tijd om bij een ieder te kijken. 

Ook in deze catalogus zijn er weer Nederlandse stempelsets! Met 1 daarvan ben ik aan de slag gegaan. Hij staat op blz. 34 van de catalogus:
Ik vind het een prachtige bundel. En je kunt er meer mee dan het alleen voor kerst te gebruiken. En weet je wat het mooie is van deze stempelset????
Hij is 'reversable' oftewel je kan de mok aan beide kanten gebruiken om te stempelen. Hoe leuk is dat? 


De kaart die ik heb gemaakt is super eenvoudig. Een basiskaart van 21 x 14.9 en deze rillen op 10.5. Hierop heb ik met Pretty Peacock, Granny Apple Green en Rococo Rose de mokken gestempeld. Met de bijpassende stansen een labeltje gestanst en deze met een linnen thread gestrikt.
Verder met de 2" cirkel pons uit Whisper White een cirkel geponst en hierop met memento black de tekst gestempeld. Onder het Whisper White 2 rondjes geponst uit Pretty Peacock en Rococo Rose met de Starburst Pons.
Zo zie je dat je met weinig materiaal een leuke kaart kunt maken.
Ben je ook zo enthousiast geworden over deze bundel? Reserveer deze alvast bij mij, ik verzorg graag je bestelling. Mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com

Dank je wel dat je een bezoek aan mijn blog hebt gebracht en ga ook zeker even bij de andere deelnemende Stampin'Up! demo's kijken wat voor moois ze hebben gemaakt.


  
                                             


Veel plezier met de bloghop en tot een volgende keer!6 opmerkingen:

Yvonne zei

Was weer een leuk rondje!
Leuk om te zien welke creaties je kunt maken met de stempels en bijbehorende materialen uit de nieuwe herfst-wintercatalogus.

Linda Moore zei

Love the simplicity of your card - very nice.

Tricia Butts zei

What a fun card design for this new bundle. Love the reversible stamps :)

Creative Juice by Loni zei

Margriet, I love the clean lines of this card and the color combination is fantastic! It's absolutely perfect.

Heather Cooper zei

A card full of fun and cheer! I love the colours and the reverse images, thanks to those reversible stamps! I can hardly wait to use mine more.

Sharon Hashimoto Burkert zei

Gorgeous color combination! Very fun design and has me rethinking these reversible stamps!