zondag 14 juli 2019

Kre8tors Blog Hop - Floral


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Vandaag doe ik voor het eerst mee met de Kre8tors blog hop. Het thema is Floral, oftewel bloemen. Ik heb gekozen voor de Nederlandse stempelset Pluk de dag. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. 

PLUK DE DAG BUNDLE (DUTCH)


Ik heb als basiskaart de Bird Ballad Laser-cut Cards gebruikt. Het inlegvel wat je ziet, daarvoor heb ik de swipe-techniek van Jennifer McGuire gebruikt. Je doet op een baby-doekje wat druppels ink-refill in verschillende kleuren en dan 'swipe' hiermee over je whisper white cardsstock. Ik heb de kleuren Bermuda Bay, Coastal Cabana en Pool Party gebruikt.
De bloemen heb ik gestempeld in dezelfde kleuren. Uitgeponst met de medium Daisy Punch en ze afwisselend op elkaar geplakt. Een klein beetje zilver Metallic Thread achter de bloemen gedaan. Om een klein beetje bling te geven aan de kaart het hart van de bloemen van Pearl Basic Jewels voorzien.  


De tekst is gestempeld met Gray Granite. En ik heb er klein bannertje van gemaakt. Hieronder zie je een detail-foto.

Ben je inmiddels al enthousiast geworden van deze bundel? Als je verder naar beneden scrollt in dit bericht, zie je dat wanneer je deze bundel bij mij besteld, je naast de stempelset + pons ook nog materiaal ontvangt voor het maken van 3 projecten. Graag verzorg ik je bestelling. Dit kan 24/7 in mijn webshop of je geeft het via de mail creatiefmetmarsie@outlook.com door. De genoemde actie is geldig t/m 21 juli 2019. Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en vergeet zeker niet om ook even door te hoppen naar de andere deelnemers aan deze blog. Zo krijg je nog meer bloemen-inspiratatie. Als je op de next-button onder mijn foto klikt kom je uit bij Sandra Roberts.


Veel plezier en tot een volgende keer!

Roll Call List

Actie Actie ActieBij iedere €60 die je in juli besteed, ontvang je een coupon code t.w.v. €6 die je in de maand augustus kunt besteden. Dus €60 1 coupon, €120 2 coupons etc...SPECIALE AANBIEDING - SPECIALE AANBIEDING - SPECIALE AANBIEDING
(alleen geldig bij Margriet Siekman - Creatief Marsie)
STAMPING AROUND THE WORLD TUTORIAL BUNDEL De bundel van juli is vanaf nu beschikbaar.
Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

Wil jij deze ook?
  • Bestel voor €60 en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
  • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
  • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

            Bestel de juli bundel 2019
€13,=
Alle valuta worden geaccepteerd. Paypal verzorgd de conversie

       
                                                                

*De Tutorial bundel wordt binnen 48 uur naar u gemaild.
10 opmerkingen:

Michelle Bryant zei

Your card is so pretty. Thank you for sharing.

Stampinwiththebees zei

Gorgeous Card!!

Angie McKenzie zei

Such a beautiful card, Margriet. The daisies are beautiful.

libbystamps zei

Beautiful!! Love the green!

Jan Musselman zei

Lovely card Margriet! And I love the color choices too. TFS

Linda Handford zei

Beautiful card!

jacqui Lawrence zei

Lovely card, the laser cut cards are so pretty. x

Sue Erickson zei

Beautiful card. I love the two-tone color of the daisies!

Melissa's Kre8tions zei

Lovely card! I really enjoy the technique you used for your background. The colors you chose are also beautiful! Thanks so much for hopping with us and sharing your wonderful floral card!

Rebecca-Jo Unwin zei

Great card Margriet, TFS