donderdag 18 april 2019

Stamping Around the World Blog Hop - April 2019


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language
Vandaag is het al weer de 4e blog hop van het Design Team Stamping Around the World. We zijn een internationale groep Stampin'Up! demonstratrices die iedere maand een tutorial bundel samenstellen met leuke projecten.
Om jullie een idee te geven wat je kunt verwachten van de tutorial bundel van april krijgen jullie nu een kijkje achter de schermen....

Ik ben aan de slag geweest met de Piece of Cake bundel uit de voorjaarscatalogus. En.... de set gaat ook mee naar de nieuwe Stampin'Up!jaarcatalogus 2019-2020! Whoop, Whoop.....  Alleen niet als voordeelbundel. 

Uiteraard is de kaart die ik hier nu laat zien, niet dezelfde als die je in de tutorial bundel vindt. De projecten uit de tutorial bundel zijn uniek en zullen nergens worden vertoont.Ik heb deze kaart op On Stage november 2018 mogen presenteren. Een super ervaring kan ik zeggen om voor een volle zaal met Stampin'Up!demonstratrices dit te mogen doen.

Het is een veelzijdige set waarmee je voor verschillende gelegenheden iets kunt maken. Op deze kaart heb ik diverse technieken toegepast. Voor de materialen de ik heb gebruikt kun je onder dit bericht kijken. 


 

* Basis kaart Whisper White 29.7 x 10.5cm, rillen op 14.8cm
* Oplegkaart 10 x 14.4 cm
* Met Versa Mark de lollies stempelen en hierover wit Embossing poeder en met de heattool verhitten.
* Achtergrond met daubers blenden; Melon Mambo en Mango Melody
* Oplegkaart Mango Melody 9 x 6cm geëmbosst met Corrugted Dynamic Textured Impressions               Embossingfolder.
* Taart gestempeld met Memento Black, ingekleurd met blender pen en geponst
* Tekst stempelen 


Enthousiast geworden? Als je nu de set aanschaft, kun je nog gebruik maken van bundelvoordeel van 10%. In de nieuwe jaarcatalogus komt de set terug maar niet als bundel. 

En ik ben binnenkort jarig... ja ja sara komt om de hoek kijken. Is het dan niet zo dat wanneer je jarig bent, je trakteert? Ik in ieder geval wel... 


Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek aan mijn blog. Wanneer je op de pijl naar rechts klikt ga je naar Jo Anne  en wil je nog even terug naar Eva klik dan op de pijl naar links. Veel plezier bij het hoppen en laat je verrassen door de leuke projecten die wij aan jullie laten zien. We vinden het heel leuk om te weten wie onze blogberichten leest en zouden graag zien dat je een reactie onder de berichten achter laat.

Nog vragen of wil je misschien een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com

           


Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?
Tevens zijn er deze maand 2 gast-designers. Dus geen 10 maar 12 turorials voor dezelfde prijs. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundle bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundle als geschenk van mij GRATIS toegezonden. 


AANVRAGEN NIEUWE STAMPIN'UP!®JAARCATALOGUS 2019 - 2020
(KLIK OP DE FOTO)
GEBRUIKTE MATERIALEN


Versamark Pad
[102283]
€ 11,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen:

Eva Pottsova zei

Wow! you were presenting onStage? That's hard core! Beautiful card. What did you use to wringle that one layer. I love this set. But not orderable for the several weeks so it is on the shelf, together with the butterfly gala, waiting for June.

Crafty Medic zei

Gorgeous! The background you made is stunning!