vrijdag 22 maart 2019

IN COLORS 2017 - 2019 gaan met pensioen

*For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Zoals het gezegde luidt: 'Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen'
Wat bedoel ik daar nu mee? Stampin'Up!® staat bekend om het grote voordeel dat de kleuren zo goed met elkaar matchen. Inkt, papier, embellishments... alles is op elkaar afgestemd.

Stampin'Up!® heeft 5 kleurgroepen : Neutrals, Brights, Subtles, Regals en de In Colors. Zie het filmpje hieronder.


De In Color collectie wijkt een beetje af van onze hoofdcollectie. Het is opgesplitst in 2 groepen van 5. Elk jaar gaan er 5 van deze 10 kleuren weg en krijgen we 5 nieuwe kleuren. Dit is natuurlijk een geweldige manier om frisse, trendy kleuren te introduceren.

De In Color Collectie wordt genoemd naar het jaar waarin ze zijn geïntroduceerd en naar het jaar waarin ze met pensioen gaan. De collectie die dit jaar met pensioen gaat, is de 2017 - 2019 In Colors. Ze gaan met pensioen, tegelijkertijd met de jaarcatalogus die officieel afloopt op 3 juni 2019. 

Eenmaal aangekondigd zullen deze producten van de In Color "zolang de voorraad strekt" aangeschaft kunnen worden. Echter zijn ze vaak al snel uitverkocht. 
Niet getreurd!
Ik geef je hier een voorzetje, zodat je kunt beginnen met het budgetteren van je aankopen en het verzamelen van de In Colorproducten die je nu wilt. Ik adviseer je nu om de inktnavullingen, cardstock te bestellen. Op deze manier hoef je je geen zorgen maken over snelle uitverkoop en loop je geen van je favoriete kleuren mis. Uit ervaring kan ik zeggen dat sommige van deze producten binnen enkele dagen zijn uitverkocht zodra de Retiredlijst is aangekondigd.  
Hieronder vindt je de lijst met alle producten die de In Colors bevatten.


Combineer het met de Sale-a-Bration!
De Sale-a-Bration duurt nog 11 dagen... Dat betekend dat je bij iedere besteding van €60 of meer een GRATIS sale-a-bration item mag uitzoeken!
Hoe leuk is dat? Kun je meteen aan de slag om te gaan stempelen met de In Colors.
Of wil je gebruik maken een super korting van €101???
Hoe dan, zulje je afvragen. 
Wanneer je je bij Team Daisy (mijn team) aanmeldt, kun jij voor €230 Stampin'Up!producten aan je starterskit toevoegen en je betaald slechts €129.
Betaal je €160 dan krijg je €230 aan Stampin'Up!®producten + de exclusieve Craft & Carry Totebag


                                   Houd jij ook van GRATIS producten uitzoeken?

Bij elke €60 besteding kun je iets uitzoeken uit de

Sale-a-Brationfolder

Klik op de foto voor meer informatie.  OVERZICHT VAN PRODUCTEN DIE DE IN COLORS 2017 -2019 BEVATTEN:


2017-2019 In Color Classic Stampin' Pads
2017-2019 In Color Classic Stampin' Pads

Geen opmerkingen: