dinsdag 26 juni 2018

ACTIE Stampin'Up! -->GRATIS INKT PADS bij je Starterspakket!

Om mijn tijd nuttig te besteden, terwijl ik op mijn werk te maken heb met een storing die al even aan de gang is, wil ik jullie op de hoogte brengen van een Stampin'Up!-actie waar je U tegen zegt!

De actie is geldig van 1 t/m 31 juli en mag je bij aanschaf van je starterspakket een kleurenserie inktpads t.w.v. €81 naar keuze GRATIS toevoegen.

Dit is toch een super actie! Daar kun je geen nee tegen zeggen toch? Dus bij twijfel is de maand juli hét moment om een starterspakket te bestellen.

Wat is een starterspakket vraag je wellicht af. Het starterspakket is zoals het woord al aan geeft een pakket waar mee je Stampin'Up! avontuur begint. Je mag zelf je keuze bepalen welke producten je wilt hebben t.w.v. €175. Je betaald hiervoor €129. De verzendkosten zijn gratis en je ontvangt ook een business pakket t.w.v. €60 GRATIS. Hierin vind je catalogie, bestelformulieren, uitnodigingskaarten. Hiermee kun je aan de slag als je meer wilt met Stampin'Up! dan alleen kopen met korting.

Kopen met korting? Jazeker, zodra je je starterspakket hebt aangeschaft, ontvang je op elke volgende bestelling die je doet 20% korting.

Een klein voorbeeldje van een starterspakket. Nogmaals het is volledig jouw keuze aan producten. Maar ben je nu helemaal verzot op de inktpads? Dan zou je bijvoorbeeld 2 kleurenseries in je pakket kunnen toevoegen t.w.v. totaal €162 er blijft dan nog een klein bedrag over om iets uit te zoeken tot maximaal €175. Daarnaast maak je gebruik van een GRATIS kleurenserie t.w.v.€81. Voor dit alles betaal je dan €129.  

En op de vraag of er addertjes onder het gras zitten, omdat het te mooi klinkt om waar te zijn? Nee, er zitten geen addertjes onder het gras of iets dergelijks.
Ook heeft Stampin'Up! geen bindende kleine lettertjes. Jij bent degene die de producten naar keuze uitzoekt voor je Starterskit met alle genoemde voordelen!
€175 uitzoeken €129 betalen + GRATIS een kleurenserie t.w.v.€81 naar keuze.

Ik verzorg uiteraard graag de bestelling van je starterspakket. Je maakt dan deel uit van een leuk, gezellige en vooral creatieve groep. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar je geheel vrijblijvend aan deel kunt nemen.  

Heb je vragen over deze actie dan mag je je vraag stellen via creatiefmetmarsie@outlook.com.       

Geen opmerkingen: