vrijdag 6 oktober 2017

Introductie van Stampin'Blends - binnenkort verkrijgbaar

Als demonstratrice van Stampin'Up! is één van de voordelen dat je kunt pré-orderen wanneer er een nieuw product wordt geïntroduceerd. En ik kan je vertellen dat is iets wat nooit verveeld.

Binnenkort zijn Stampin'Blends verkrijgbaar. Dit zijn artist-quality alcohol markers in 12 exclusieve Stampin'Up! colors met een color lifter en een ivory blender alsook een schitterend speciaal hiervoor ontwikkelde project kit en een stempelset.

Wil je ze ook in je bezit hebben voor dat ze geïntroduceerd worden bij het grote publiek?
Wil je ook voor een waarde uitzoeken van €175 en maar €129 betalen zonder dat je verzendkosten betaald?
Wil je ook producten aanschaffen met korting?
Stap dan vandaag nog in mijn team in met producten die jij in je starterskit wilt hebben. Je kan de Stampin'Blends, de project kit en bijpassende stempelset toevoegen.
EN... schaf je je starterspakket voor 10 oktober 2017 aan, dan kun je ook de stempelsets van de actie  15% korting toevoegen en natuurlijk ook het Designer Series Papier van de actie 3 + 1 gratis kan je toevoegen. Het is jouw pakket met de producten van jou keuze.

Mooier dan dit kunnen we het niet voor je maken. Er zitten geen addertjes onder het gras.
Twijfel niet en maak van vandaag nog deel uit van mijn team en meld je HIER aan!
(wanneer je het scherm krijgt om je kit contents te selecteren en je wilt de Stampin'Blends toevoegen, kijk in de lijst om ze te kunnen selecteren)

Voor eventuele vragen of hulp bij het inschrijven kun je altijd contact met met opnemen via creatiefmetmarsie@outlook.com of 06-23508050Geen opmerkingen: