donderdag 21 februari 2019

Stamping Around the World Blog Hop - Februari 2019* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageWat leuk dat je even langs komt hoppen. Je neemt nu een kijkje bij mij, Margriet Siekman en als het goed is, heb je net gekeken bij Jo Anne

Wij van het Stamping Around the World design team willen jullie een kijkje laten nemen wat je kan verwachten in de tutorial bundel van februari. Natuurlijk zie je niet de projecten die we daarvoor hebben gebruikt... Deze zijn namelijk exclusief voor deze tutorial bundel gemaakt en zul je nergens anders vertoond zien worden.

Ik ben aan de slag gegaan met dezelfde Stampin'Up! materialen die ik voor het project van de bundel heb gebruikt, de Floral Romance Suite.
Het Designer Series Paper uit deze Suite.... ik ben er helemaal verliefd op!Voor dit project heb ik alle onderdelen uitgestanst en heb de afbeeldingen ingekleurd met de Stampin'Blends. De blends zijn alcoholhoudend daarom heb ik de afbeelding gestempeld met Memento Black. Zo voorkom je doorlopen van de zwarte inkt. 

De materialen die ik gebruikt heb, zie je onderaan dit bericht. Hiervoor moet je dus even naar beneden scrollen. Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en vergeet niet op de pijl naar rechts te klikken, zo kom je bij Jenny met ook weer een mooi project. 
Wat kun je verwachten in de Tutorial Bundel?
Het is een pdf-document met 10 tutorials. Ieder van ons maakt een project. Dit kan van alles zijn, kaarten, verpakkingen, homedeco.
Daar is een handleiding bij hoe deze projecten te maken. Dat brengt het totaal op 10 voorbeelden met handleidingen per maand. Hoe leuk is dat?

Het document is in het Engels en de maten die gehanteerd worden, zijn in cm en in inches aangegeven. Het is voor iedereen te doen om de projecten te maken, want daar waar nodig zijn begeleidende foto's toegevoegd.

Hoe kom je in het bezit van deze tutorial bundel? 
1.Wanneer je een bestelling van €60 plaatst krijg je de tutorial bundel GRATIS.
2.Natuurlijk kan je ook alleen de tutorial bundle bestellen dan kost deze €13. 
3.Als lid van mijn team krijg je elke maand deze tutorial bundle als geschenk van mij GRATIS toegezonden. 


Wil je ook deel uit maken van Team Daisy?
Meld je bij mij aan en vul bovenstaande tas met 
Stampin'Up! materialen van jouw keuze.
Dit is een super deal die nog tot eind maart 2019 geldig is.
Klik op de foto voor alle informatie.Houd jij ook van GRATIS producten uitzoeken?

Bij elke €60 besteding kun je iets uitzoeken uit de

Sale-a-Brationfolder

Klik op de foto voor meer informatie.

GEBRUIKTE MATERIALENOok aan de slag met de materialen die ik heb gebruikt? Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de afbeelding en je komt rechtstreeks in mijn webshop waar je met een (prepaid)creditcard betaald of geef je bestelling door op creatiefmetmarsie@outlook.com 

Vergeet niet de keuze van je GRATIS Sale-a-Bration item door te geven wanneer je voor €60 of meer besteld.


Big Shot
[143263]
€ 120,00

7 opmerkingen:

Sue Allen zei

So pretty Margriet

Linda Handford zei

Beautiful Card, wish I had purchased this bundle!

Jo Anne Hewins zei

Lovely card. I just love the vellum paper.

Crafty Medic zei

Gorgeous! Guess I should start using this suite!

Eva Pottsova zei

what an absolutely beautiful card. this bundle is on my list since it came out but somehow it never made it to the basket, yet. The colours combo is fantastic. I think I need to get this set.

Jenny Hayward zei

Margriet this is a gorgeous card. Beautifully coloured too. Thanks for sharing this and joining in the hop.

Alejandra Gomez zei

Great use for all the products in this suite!! you did fantastic showcasing them all!! love your card!! thanks a lot for sharing!! Allie