dinsdag 13 november 2018

Kylie's Demonstrator Training Blog Hop

* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred languageWelkom bij de Kylie's Demonstrator Training Blog Hop georganiseerd door Kylie Bertucci. Ik heb mij aangemeld bij het trainingsprogramma van Kylie omdat ik graag meer uit Stampin'Up!® wil halen, door mijn team te laten groeien en mijn klantenkring uit te breiden. En het grote doel hier achter is om de incentive trip te verdienen. 
Je wordt tijdens deze bloghop geïnspireerd door Stampin'Up!®demonstratrices all over the world. Er is geen vast thema, een ieder laat projecten zien uit de lopende catalogi. Ik zeg, neem wat te drinken en ga er even goed voor zit om al het moois te bekijken. Als je een reactie achterlaat, wordt dit zeker gewaardeerd.

Voor deze hop ben ik aan de slag gegaan met de limited set Snow is Glistening met de bijpassende Snowfall Thinlits Dies. Deze set is alleen in de maand november verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Voor deze kaart heb ik als basis Night of Navy genomen, hierop een Whisper White oplegger geplakt. Vervolgens op een ander deel Whisper White de diverse sneeuwvlokken met Versa Mark gestempeld. Voordat ik dit heb gedaan ben ik eerst met de embossingbuddy over de kaart gegaan, zo voorkom je dat het embossingpoeder zich niet hecht op plaatsen waar jij dat niet wilt.
Witte embossingpoeder toegevoegd en dit met de heattool verhit, waardoor je een mooi glinsterend geheel aan sneeuwvlokken krijgt.


Daarna met een dauber de achtergrond van Night of Navy naar Balmy blue gedaubert voor een mooie achtergrond. Het teveel aan inkt voorzichtig van de sneeuwvlokken verwijderen met een tissue of een droge, zachte doek.
De prachtige swirl aan sneeuwvlokken uit Whisper White gestanst. Deze swirl is een onderdeel van de veelzijdige Snowfall Thinlits Dies.
Hier en daar een glimmertje geplakt en de tekst op Night of Navy met versa mark gestempeld, wit embossingpoeder toegevoegd en ook dit met de heattool verhit. Met de Everyday Label Punch geponst en deze iets kleiner geknipt.Verder heb ik met deze set mijn swap voor On Stage van afgelopen zaterdag in Utrecht gemaakt. Ik heb de kerstboom gebruikt als achtergrond. Zo zie je dat het op verschillende manieren te gebruiken is.Ook is de Happiness Surrounds alleen in de maand november verkrijgbaar en deze is zeker geschikt voor diverse gelegenheden het gehele jaar door.
En ook zijn er de super mooie Snowflake Trinkets embelishments verkrijgbaar. Zie deze in de lijst van de gebruikte materialen.
Heb ik je enthousiast kunnen maken om ook deze set of een deel hiervan aan te schaffen? Ik verzorg graag je bestelling die je rechtstreeks in mijn webshop kunt plaatsen je betaald dan met een (prepaid)creditcard of je kan ook je bestelling via creatiefmetmarsie@outlook.com doorgeven.

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn blog en als je verder klikt in de lijst, zul je nog meer super mooie creaties tegenkomen. Laat je inspireren en ik zie je graag een volgende keer terug.

Lijst met gebruikte materialen
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

                       4 opmerkingen:

sothernbellstampin.blogspot.com zei

I love the projects that you shared. I want to make calendar cards too, I just have a hard time deciding a good background for them! You did perfect on them!

Alessandra Winfield zei

Beautiful card and calendar, you have done a lovely job, Margriet!

Deb Macdowell zei

I love the way you have blended the background on your card Margriet! Both card and calendar are just lovely!

Christy zei

Love your card! Love the Snowflake Showcase!