dinsdag 21 augustus 2018

For The Love Of Creating with SU - Herfst/wintercatalogus pre-order itemsVandaag is het is weer tijd voor de internationale bloghop For The Love of Creating. 
Een groep Stampin'Up!®demonstratrices all over the world willen jullie graag inspireren met de producten uit de nieuwe Stampin'Up!®herfst/wintercatalogus die 5 september 2018 beschikbaar is. Hoe leuk is dat om alvast een voorproefje op deze geweldige catalogus te krijgen? Er zijn weer SUper leuke projecten gemaakt.

Ik heb een leuk mini-album gemaakt. En het is echt een mini-mini-album.
Het formaat is 7 x 5 cm. En ik zal eerlijk zijn, het ontwerp is niet van mij maar van Janet Blaauw. Uiteraard heb ik het gemaakt met de nieuwste materialen van Stampin'Up!®.
De basis van het album is Cherry Cobbler cardstock. Verder heb ik het Festive Farmhouse Designer Series Paper gebruikt voor zowel de buiten- als binnenkant. Aan de rugzijde heb ik Very Vanilla Cotton Twine gebruikt. 
De voorkant heb ik aangekleed door takjes te ponsen met de Sprig Punch van de bundel Vrede met Kerst. Ik heb hiervoor Vellum en Mossy Meadow gebruikt. Ook zijn er wood elements bij de serie. Daar heb ik het woordje Joy van gebruikt.
Met het mooie Black Glittered Organdy Ribbon sluit het boekje.


Ik hoop dat je het de nodige inspiratie heeft gegeven. Nog geen herfst/wintercatalogus ontvangen? Stuur me een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com en ik stuur je er eentje toe. 

Je bent nu op het blog van Margriet Siekman en ik bedank je hartelijk voor je bezoek aan mijn blog. Vergeet niet om ook even verder te hoppen naar alle andere demonstratices die heel erg hun best hebben gedaan.


                              

Gebruikte Materialen
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00


       

6 opmerkingen:

Waltraud zei

Hallo!
This was a lot of work and the result looks great.
A great way to use and show the designer series paper.

Waltraud

Kim Oliver zei

MARGRIET I ADORE THESE MINI ALBUMS AND i SO ADORE YOURS AS WELL. THE WORK AND LOVE GONE INTO THIS MAKES IT SO VERY SPECIAL.
THANK YOU FOR JOINING MY QUARTERLY HOP AND SHARING YOUR LOVE OF CREATING WITH STAMPIN' UP! WITH THE WORLD.

Alejandra Gomez zei

Lovely mini album!! Lots of work went into making it!! It looks amazing!! Great job 😊😊

Sandra Mastello zei

Wow! What an awesome project, Thank you for Sharing!

Unknown zei

Fantastic project, Margriet! Your mini-mini-album is adorable and I really like how you incorporated elements from different bundles to create it. Very inspiring xx

Pia Gerhardt - Scraproomboom zei

This is a lovely project. A grat way to showcase the DSP. Love it!