woensdag 25 april 2018

Go For Greece Training Group Blog Hop


Het is eventjes rustig geweest op mijn blog. Maar vandaag doe ik mee in de Go for Greece Tranining Group Blog Hop georganiseerd door Kylie Bertucci. In deze hop doet iedereen mee die deelneemt aan het trainingsprogramma van Kylie om de incentive trip naar de Griekse Eilanden te verdienen. 

Je komt via deze bloghop bij demonstratrices all over the world die allemaal weer prachtige projecten hebben gemaakt. Ik zou zeggen ga er rustig voor zitten en geniet van al het moois wat Stampin'Up!® je te bieden heeft.

Afgelopen zaterdag hebben we een Bamito- teamdag gehad van mijn Up-Line Monique Thiessens. We hebben een gezellige, inspirerende dag gehad met onze groep. Uiteraard is de nieuwe jaarcatalogus uitgebreid aan bod gekomen. En ik kan je verzekeren dat het weer een SUper geweldige jaarcatalogus is geworden die per 1 juni 2018 ingaat.



En we zijn aan de slag gegaan met de stempelset Animal Outing uit de nieuwe jaarcatalogus. Het is een geweldige set om mee te werken. 


We hebben een pizzabox gevuld met een 4-tal kleine kaartjes die perfect passen in de 3"x 3" envelopes. Uiteraard is de buitenkant van het doosje ook leuk versierd. Het Whisper White is gemat met de Coffee Break Designer Series Paper. Helaas gaat dit papier niet mee naar de nieuwe catalogus. Dus zou je dit nog willen aanschaffen? Wees er dan snel bij want op=op! De tekst is gestempeld met Basic Black. De giraffe is ingekleurd met de Stampin'Blends.



Zoals je ziet, leent deze set zich geweldig voor het inkleuren met de Stampin'Blends. De kangeroo en de Giraffe zijn gestempeld met Early Espresso. De neushoorn met Memento Black en het kikkertje met Garden Green.
De achtergrond op elk kaartje is ingekleurd met de licht Pool Party. De blaadjes zijn met Old Olive ingekleurd.






Voor deze prachtige kaartjes zijn ook de envelopes voorzien van een stempel. Zo is alles een mooi geheel en doen we de postbode ook nog een plezier.



Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt gehad met het bekijken van deze geweldige set als dat ik het heb gehad met het maken hiervan. Bedankt dat je een bezoekje hebt gebracht. Je bent nu op het blog van Margriet Siekman. Hop gezellig verder naar de volgende in de lijst hieronder. Aan inspiratie zal het niet ontbreken. Veel plezier met de hop! 

Gebruikte Materialen





       

8 opmerkingen:

Kayla zei

These are so much fun, what gorgeous little notecards. xx

Vicki Hunter zei

Those little cards are so cute....great job with the colouring.

Cheryll Miller zei

What a great little set of notecards Margriet. A great highlight of this very cute stamp set. xxx

TatianaCreative zei

So cute! Love them all!

Jenny Hall zei

Great coloring, Magriet :-)

Narelle Fasulo zei

WOW what a fun project. I love the little cards. Gorgeous.

Libby Dyson zei

Great projects Margriet and they showcase this stamp set beautifully. Thanks

Shelly Wadge zei

Just adorable!