dinsdag 29 augustus 2017

Colorful Seasons Bundle


Deze week aan de slag gegaan met de set Colorful Seasons.Wat een veelzijdige set is dit. Veel mogelijkheden waarmee je voor elk seizoen van het jaar aan de slag kunt. Ik was in ieder geval aangenaam verrast. De stempelset bestaat uit 24 photopolymer stempels en heeft bijpassende Seasonal Layers Thinlits Dies.                                                                                                                         Ik heb voor een aantal SUper enthousiaste dames een workshop mogen verzorgen. De kaarten die er gemaakt zijn, zul je deze week op mijn blog voorbij zien komen.Maar er kan meer met deze set dan alleen kaarten maken.
Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb een scrap layout gemaakt.
Dit had ik nog niet eerder gedaan maar ik moet zeggen dat ik het erg leuk vond om te doen.

Onze dochter had een foto van haar en haar vriend. De kleuren van de foto komen weer terug in het cardstock en designerpapier. Heb de teksten gebruikt uit de set. Alleen voor de namen en de datum heb ik Labeler Alphabet gebruikt.                                                                           
Naast het Designer Papier heb ik ook gebruik gemaakt van de Memories & More Card Pack. Dit zijn kaarten in groot en klein formaat om je project mee op te leuken.  Uiteraard kan een klein glimmertje niet ontbreken...😉                                                                                                   
Zo zie je dat je vele mogelijkheden hebt om meer met een set te doen dan alleen kaarten te maken. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om aan de slag te gaan met deze set.                                                                                                  
   Groetjes Margriet

Geen opmerkingen: