woensdag 25 maart 2020

Stempel Schatten Bloghop - maart 2020 Pasen


* For the international readers, please use the translatie button in the right side bar to translate to your preferred language


Elke 4e woensdag van de maand is er de Stempel Schatten Bloghop. Samen met een aantal Stampin'Up!collega's willen we jullie inspireren met de ietwat 'vergeten' stempelsets. Vandaar de naam stempelschatten....

Het thema van vandaag zijn de aankomende paasdagen. Deze komen nu door het heersende Coronavirus ineens in geheel ander daglicht te staan. We mogen hopen dat de huidige maatregelen goed door iedereen worden opgevolgd en dat het virus op deze manier onder controle gebracht wordt. 


NATURE'S BEAUTY CLING STAMP SET

De stempelset waar ik mee aan de slag ben gegaan is Nature's Beauty. Dit is een stempelset afkomstig uit de herfst/wintercatalogus. Deze set gaat mee naar de volgende catalogus en kan nog steeds worden besteld. 
Zo op het eerste oog niet direct een stempelset waarbij je aan pasen zou denken. 


-alle gebruikte materialen vind je onderaan het blogbericht-


Ik heb een cirkel getekend op de kaart en hierop met de Pear Pizzazz inkt de takjes rondom gestempeld. Het is niet helemaal duidelijk te zien op de foto, maar ze zijn hier en daar ook 1x afgestempeld zodat je wat nuances krijgt op de kaart. Natuurlijk kan een haasje op de kaart niet ontbreken.... Deze is gestempeld met crumb cake inkt.



THOUGHTFUL BLOOMS PHOTOPOLYMER STAMP SET (ENGLISH)   



Verder heb ik de Thoughtful Blooms met de bijpassende pons gebruikt voor deze kaart. Beide zijn artikelen van de sale-a-bration die nog t/m 31 maart duurt. Deze kun je gratis uitzoeken bij een gekwalificeerde bestelling. De stempelset gratis bij een bestelling van €60 en de pons bij een bestelling van €120. De takjes onder die je onder de bloemetjes ziet heb ik met Old Olive inkt gestempeld. De bloemetjes met Pineapple Punch inkt.





De tekst 'Fijne paasdagen toegewenst' is van de Nederlandse stempelset Voorjaarswensen. De basis voor de kaart is Whisper White cardstock met hierop een mat van Daffodill Delight cardstock. Hierop Whisper White waar de afbeelding op is gestempeld.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit kaartje en dat je even de zinnen kunt verzetten met alle reuring van het coronavirus. Ga zeker ook even bij de anderen kijken voor nog meer inspiratie. 




Veel plezier en bovenal blijf gezond! Tot een volgende keer.



BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op creatiefmetmarsie@outlook.com of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

SALE-A-BRATION
De Sale-A-Bration is de meest opwindende tijd van Stampin'Up! Jaar, omdat er gratis producten zijn, meer winkelvoordelen voor jou als gastvrouw en er is ook weer een absoluut onweerstaanbaar aanbod als je mee wilt doen als demonstratrice.

Bij iedere besteding van €60 uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus mag je uit de speciale Sale-a-Brationfolder een GRATIS item uitzoeken. 


                                     



 STARTERSPAKKET AANSCHAFFEN


Het aanschaffen van je starterspakket die je helemaal naar jouw eigen wensen kan samenstellen is sowieso altijd een SUperaanbieding maar tijdens de Sale-a-Bration is het helemaal een topaanbieding!


Wat krijg je allemaal?

Je mag voor €175 aan Stampin'Up!materiaal uitzoeken

GRATIS minipapiersnijder
GRATIS proefpakket design papier 48 vellen 15.2cm x 15.2cm
GRATIS stempelset naar keuze









       +








    Al een lijstje met je favoriete producten klaar? Je kan dan HIER je starterspakket invoeren. Voor betaling kun je je bankgegevens gebruiken of je credit card.

    Bij het invoeren zul je ook een businesspakket t.w.v. €60 zien; deze moet je niet vergeten aan te vinken. Deze ontvang je er GRATIS bij. Ook de verzending van je starterspakket is gratis. 

    -------------

    De Sale-a-Bration loopt van 3 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.
    Laat deze voordelen niet aan je neus voorbij gaan!

    Mocht je na het lezen van al deze voordelen toch nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op via creatiefmetmarsie@outlook.com

    ps: je kunt geen artikelen uit de sale-a-brationfolder aan je starterspakket toevoegen. Dit geldt alleen voor de'gewone' bestellingen van Stampin'Up!®  bij iedere €60


    --------------

    Voordelen van demonstratrice zijn bij Stampin'Up!®:

    * 20% korting op je Stampin'Up! bestellingen
    * deelnemen aan events georganiseerd door Stampin'Up!
    * Je kan de nieuwste producten aanschaffen waarbij ook je 20%korting geldt
    * Je hebt geen verplichtingen; je bepaald zelf wat je gaat doen als                demonstratrice
    * Je ontvangt per mail de succeed weekly met informatie van de lopende zaken

    Nee er zitten echt geen addertjes onder het gras! Jij bepaald helemaal zelf de koers van je Stampin'Up!®avontuur. 
    Ik verwelkom je graag als teamlid van Team Daisy!


    Geen fotobeschrijving beschikbaar.

    De bundel van maart is vanaf nu beschikbaar.
    Een super leuke bundel met 12 exclusieve projecten die nergens elders worden vertoond speciaal voor jou samengesteld in een handig pdf-format. Voor ieder wat wils. Het is Engelstalig maar door bijgevoegde foto's kun je de projecten prima volgen. De maten zijn zowel in inches als cm's aangegeven.

    Wil jij deze ook?
    • Plaats een bestelling en je krijgt hem GRATIS bij je bestelling
    • Meld je aan bij mijn team (Team Daisy) - teamleden krijgen deze elke maand van mij cadeau
    • Je kan hem ook zonder bestelling aanschaffen, dan betaal je €13

                Bestel de bundel van maart 2020
    €13,=
    Stuur een mail naar creatiefmetmarsie@outlook.com


    GEBRUIKTE MATERIALEN
    Mini Glue Dots
    [103683]
    € 6,50

    5 opmerkingen:

    Durvina zei

    Wat een heerlijke voorjaarskaart!
    Wat is ie prachtig.

    groetjes, Durvina

    StampinClubNederland zei

    Hele mooie, elegante kaart! Leuk dat je de 'kerst'set hebt gebruikt. Mooi toch hoe veelzijdig de producten van Stampin Up zijn. Groetjes Yvonne

    Yolanda Pasterkamp zei

    Wat een heerlijk fris kaartje. Dat konijn is zo schattig!
    Liefs, Yolanda

    The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

    Een heel mooi kaartje Margriet! Ik had niet aan dit konijntje gedacht!

    Annette Elias-de Kijkkast zei

    Wat zitten er veel leuke tips in deze kaart! TOp idee om deze set te gebruiken!